La 'Cristina' de La Palma, segona millor mona tradicional de Catalunya

La pastisseria de la Rambla del Celler ha estat guardonada en la 4a edició de La millor mona de Pasqua


  • Comparteix:

Carles Boix, de La Palma, amb la mona guardonada davant de Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

Carles Boix, de La Palma, amb la mona guardonada davant de Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

La pastisseria La Palma ha estat guardonada amb el segon premi a la millor mona de Pasqua 2025, en la categoria de Mona tradicional. Es tracta de la tradicional 'mona Cristina', un brioix fet amb farina, ous, llevat amb massa mare i ratlladura de llimona i taronja, amb un ou dur al centre. El jurat, format per vuit professionals especialitzats en les diferents categories, va tenir en compte l'aroma, el gust i la decoració de les mones participants a l'hora de decidir els guanyadors.

La Palma, ubicada a la Rambla del Celler, 15, també té establiments a Sabadell i Barberà del Vallès.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.