La pastisseria La Palma ha estat guardonada amb el segon premi a la millor mona de Pasqua 2025, en la categoria de Mona tradicional. Es tracta de la tradicional 'mona Cristina', un brioix fet amb farina, ous, llevat amb massa mare i ratlladura de llimona i taronja, amb un ou dur al centre. El jurat, format per vuit professionals especialitzats en les diferents categories, va tenir en compte l'aroma, el gust i la decoració de les mones participants a l'hora de decidir els guanyadors.
La Palma, ubicada a la Rambla del Celler, 15, també té establiments a Sabadell i Barberà del Vallès.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.