Òmnium Cultural inaugura avui la seva nova seu a Sant Cugat, ubicada al carrer dels Marges


  • Comparteix:

La nova seu permetrà a l'entitat fer més activitats i mirar d'incrementar els seus socis

La nova seu permetrà a l'entitat fer més activitats i mirar d'incrementar els seus socis

La delegació local d'Òmnium Cultural inaugurarà aquesta tarda la seva nova seu que estarà ubicada al carrer dels Marges. Amb aquest nou pas Òmnium Cultural de Sant Cugat enceta una nova etapa amb l'objectiu d'ampliar el número de socis i oferir, a més, un gran ventall d'activitats.

Després d'una primera etapa ubicats de manera provisional a la Unió Santcugatenca, la delegació local d'Òmnium Cultural començarà una nova temporada en una seu pròpia. El local, ubicat al carrer dels Marges número 31, prop de la plaça del Monestir, permetrà fer més activitats i acollir a un número més gran de socis.

Amb aquests dos objectius s'inaugurarà la nova seu de la delegació local d'Òmnium Cultural, que segons Àngels Ponsa, membre de l'entitat, es presenta amb la 'satisfacció de tenir un local propi'. Ponsa ha explicat que tot i que han estat molt ben acollits a la Unió Santcugatenca, sempre havien tingut la voluntat de disposar d'un local propi per atendre millor als seus socis.

Àngels Ponsa

Hem estat fins ara acollits a la unió santcugatenca, però teníem des del primer moment la voluntat de tenir un espai propi per facilitar la feina i el creixement.


Àngels Ponsa, ha explicat que aquest nou local no només servirà per acollir a més socis, sinó també per poder fer més activitats. En aquest sentit ha explicat que ara des d'Òmnium Cultural estan preparant el que serà el pla de treball de l'entitat. Un pla que segons Ponsa 'portarà un gra de sorra important en el panorama cultural de la ciutat'.

Àngels Ponsa

És un pla de treball ambiciós que no només és d'Òmnium Cultural, sinó que han participat altres entitats de la ciutat. Vindrà a portar un gra de sorra important en el panorama cultural de la ciutat.


La inauguració, prevista per les vuit del vespre, està oberta a tota la ciutadania i des d'Òmnium Cultural esperen que assisteixin molts santcugatencs interessats. L'acte d'inauguració es comptarà, a més, amb la presència de l'alcalde, Lluís Recoder, i del president d'Òmnium Cultural, Jordi Porta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.