Mª del Mar Bonet, Amparanoia i La Vella Dixieland, plats forts de la Festa Major 2005, que durarà 6 dies


  • Comparteix:

Entre el 28 de juny i el 3 de juliol, es programaran més de 150 activitats a tots els punts de Sant Cugat

Entre el 28 de juny i el 3 de juliol, es programaran més de 150 activitats a tots els punts de Sant Cugat

La cantautora Maria del Mar Bonet, el grup de fusió Amparanoia, el pop adolescent de Macedònia o el jazz de La Vella Dixieland seran alguns dels plats forts de la Festa Major 2005, que se celebrarà entre el 28 de juny i el 3 de juliol. Durant sis dies, tots els racons de Sant Cugat s'ompliran amb més de 150 activitats, en una programació que aplegarà propostes molt variades de música, teatre i dansa, pensades per satisfer totes les edats i tots els gustos.

La Festa Major d'enguany s'allargarà durant sis dies, entre el 28 de juny i el 3 de juliol, i comptarà amb una programació amb més de 150 activitats pensades per satisfer tots els públics i totes les generacions, des dels més petits fins a la gent gran.

La tinent d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, ha destacat que la programació d'enguany pretén donar resposta a les propostes que les entitats han fet arribar a la Comissió de Festes, i ha afegit que potencia especialment la participació i la proximitat, i no tant els espectacles 'estrella'.

Àngels Solé

La programació es basa en intentar trabar les diferents propostes que les entitats i la Comissió de Festes han aportat, més que en portar grans estrelles. Tot i així, hi ha alguna estrella, com la cantautora Maria del Mar Bonet.


A banda de Maria del Mar Bonet, que presentarà el seu últim treball 'Amic, Amat', també hi haurà una actuació del grup de fusió Amparanoia, que servirà de fi de festa, el conjunt de pop adolescent Macedònia, el rock dels any 70 de Los Mejores i el pop dels 80 d'Hotel Cochambre. A més, l'orquestra de jazz La Vella Dixieland oferirà un concert per celebrar els seus 25 anys d'història. El teatre també tindrà un paper destacat a la Festa Major, amb l'espectacle 'Clochard', de Grappa Teatre i dirigit per Paco Mir, i el muntatge '¡Tocata y fuga!' de la companyia Dei Furbi.

Pel que fa als espais i les activitats més consolidades, un any més la plaça d'Octavià acollirà l'Espai Infantil, mentre que els Jardins de Coll Favà tornaran a ser la seu de les activitats d'Esport al Carrer. La caseta del CPA serà un altre dels punts ineludibles de la festa i el Parc de l'Arborètum serà de nou l'escenari de la fira d'atraccions. Una de les propostes més esperades de cada any, el castell de focs, es tornarà a fer enguany al Parc de la Pollancreda.

A més, es potenciaran espais per organitzar activitats i espectacles de petit format, com la plaça de l'Om o la plaça de Barcelona, i d'altres per celebrar concerts massius, com el parc Ramon Barnils, la plaça d'Octavià o l'avinguda de Torre Blanca. Com a novetat d'enguany, les trobades gastronòmiques es traslladaran de la plaça de Pep Ventura, on es feien fins ara, al Passeig dels Plàtans.

Un dels membres de la Comissió de Festes, Joan Carles Busquets, ha explicat que els organitzadors han fet un esforç per dissenyar una programació el màxim de variada possible, i on tota la ciutadania pugui trobar activitats del seu gust. Busquets ha destacat, a més, l'aposta de la Comissió per programar espectacles arriscats i descobrir noves propostes artístiques.

Joan Carles Busquets

Estem elaborant una oferta lúdica, festiva i molt variada, que arribi a totes les edats. Volem programar espectacles de petit format, menys coneguts, però val la pena arriscar-se i fer arribar a Sant Cugat espectacles menys habituals.


D'altra banda, la Festa Major d'enguany coincidirà amb diverses commemoracions, com els 25 anys de l'arrossada que organitza la Penya Regalèssia, els 15 anys del Correfoc de Diables o els 10 anys de la trobada de puntes de coixí que promou el Centro Castellano-Manchego.

Per últim, també cal destacar que l'Estripada d'enguany anirà a càrrec de Queco Novell i tot l'equip del programa 'Minoria Absoluta'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.