Les Barraques s'ubicaran al Pont de Can Vernet i comptaran amb la participació de 23 entitats


  • Comparteix:

Les activitats a l'esenari finalitzaran a les 3 de la matinada i es repetirà també la campanya per un consum responsable d'alcohol i drogues

Les activitats a l'esenari finalitzaran a les 3 de la matinada i es repetirà també la campanya per un consum responsable d'alcohol i drogues

Un total de 23 entitats de la ciutat participaran enguany a les Barraques de Festa Major, que per primera vegada en 7 anys canvien d'ubicació i s'instal·laran a la zona del Pont de Can Vernet, a Vullpalleres. Per segons any, la programació de l'escenari finalitzarà a les 3 de la matinada per minimitzar les molèsties als veïns, i també es repetirà la campanya de consum responsable tant de begudes alcohòliques com de qualsevol tipus de drogues.

Les Barraques de Festa Major tornen, un any més per Festa Major, entre els dies 30 de juny i 2 de juliol. Aquest any però, la principal novetat serà en canvi d'ubicació de les Barraques, que en la seva setena edició abandonaran el Parc de la Pollancreda i s'instal·laran a la zona del Pont de Can Vernet, a Vullpalleres.

Un total de 23 entitats de la ciutat col·laboraran en aquesta iniciativa, que s'espera que aplegui uns 15.000 joves. I és que, segons el tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon, aquesta proposta està ja plenament consolidada.

Toni Ramon

Barraques és un espai consolidat. És un espai de trobada que els joves s'han fet seu perquè ells mateixos ho protagonitzen. Ha retornat la il·lusió i participació de molts joves a la Festa Major.


La programació musical de les Barraques, dissenyada per l'entitat Dissidència Sònica, inclourà grups com Remendaos, La Kinky Beat i It's not not. L'espai juvenil també proposarà activitats paral·leles, organitzades per les entitats participants, i per segon any avançarà l'horari de finalització dels concerts a les 3 de la matinada per minimitzar les molèsties als veïns.

El recinte, en canvi, continuarà obert fins les 6 de la matinada, com era habitual, i també per segon any s'engegarà una campanya de consum responsable d'alcohol i drogues per evitar excessos. Una de les integrants de la Comissió de Barraques, Joana Chordà, recorda que l'actual comissió, que es va estrenar l'any passat, ja té més experiència en l'organització d'aquesta iniciativa i fa una crida a la participació de gent de totes les edats.

Joana Chordà

És el nostre segon any i ja tenim un any d'experiència. És la setena edició de Barraques, que ja té un nom al poble. No volem que sigui només un espai per a joves, perquè a les entitats hi ha gent de totes les edats.


Recordem que la campanya de consum responsable, que promouen l'Ajuntament i la comissió de Barraques, es divideix en 3 grans blocs amb l'objectiu d'informar la població en general però també d'incidir específicament en els pares i mares dels joves d'entre 12 i 18 anys, així com en els locals i bars que obren fins ben entrada la nit, per tal que no venguin begudes alcohòliques als menors d'edat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.