L'Ateneu ofereix una àmplia oferta de cursos i tallers per amenitzar els mesos d'estius


  • Comparteix:

L'Ateneu santcugatenc ha programat, un any més, cursos intensius per l'estiu adreçats a tot tipus de públic. A partir del proper dilluns sis de juny s'inicia el període d'inscripcions per a totes les activitats que tindran lloc durant el mes de juliol. Cursos d'anglès, de francès, de dansa del ventre, d'informàtica o de cuina vegetariana, són alguns exemples. Els més menuts també tenen a la seva disposició activitats als casals o les colònies d'estiu.

Cursos d'anglès i francès, classes de dansa del ventre o de balls caribenys, així com cuina vegetariana o informàtica, són algunes de les activitats que l'Ateneu santcugatenc ha programat per aquest estiu. El proper dilluns s'obre el termini per apuntar-se als cursos. La intenció de l'Ateneu és que les persones que durant l'any no tenen temps per assistir a les activitats que organitzen, tinguin la possibilitat de fer-ho de manera intensiva durant el mes de juliol. Així ho ha explicat el coordinador de l'Ateneu, Joan Carles Busquets.

L'oferta està pensada per gent que durant el curs no ha pogutadherir-se a les propostes de l'Ateneu per manca de temps. Per això durant tres setmanes intensives al mes de juliol, oferim una petita mostra dels cursos que hem fet durant l'any.


Aquest any l'oferta dels cursos d'estiu de l'Ateneu es caracteritza per una gran varietat i es divideix en tres grups segons l'edat a què es dirigeixin les activitats. Així, els joves tenen els seus propis tallers, els santcugatencs a partir de 15 anys i fins els 18 podran gaudir de tallers d'arts plàstiques i escenografia, o un taller de break-dance, entre d'altres. L'ateneu però també ha pensat amb els més menuts del municipi, i és per això que pels nens i nenes d'entre 5 a 12 anys s'han preparat uns tallers i unes colònies d'estiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.