Uns lladres entren de nit a l'Ateneu Santcugatenc i roben uns 60 euros


  • Comparteix:

Els responsables de l'entitat ja han denunciat els fets i la policia ha iniciat la investigació

Els responsables de l'entitat ja han denunciat els fets i la policia ha iniciat la investigació

L'Ateneu Santcugatenc ha patit aquesta passada matinada un robatori. Uns desconeguts han entrat a l'edifici, segons sembla sense forçar la porta, i s'han endut uns 60 euros i la recaptació de les màquines expenedores, a banda d'algunes begudes de l'espai de restauració. Els responsables de l'Ateneu ja han presentat la corresponent denúncia, i la policia estatal ha procedit a fer una inspecció ocular per buscar empremtes digitals i identificar els presumptes autors del robatori.

De moment, es desconeix l'autoria d'aquest robatori i també el 'modus operandi' dels lladres, ja que la policia no ha trobat indicis de que les portes o finestres d'accés a l'Ateneu hagin estat forçades. Vicente Carvallo és el comissari de la policia estatal a Sant Cugat.

Vicente Carvallo

No hi ha senyals que la porta hagi estat forçada. Els lladres s'han endut diners en efectiu i la recaptació de les màquines expenedores. No se sap com han entrat, potser la porta estava mal tancada o algú tenia les claus.


Els responsables de l'Ateneu han indicat que la quantitat robada ha estat de poca importància, i ha consistit fonamentalment en els diners recaptats durant la sessió de cinefòrum de la nit anterior i en algunes ampolles de beguda de l'espai de restauració. La direcció de l'entitat ja ha presentat la corresponent denúncia i la policia estatal ha iniciat les investigacions per identificar els presumptes autors del robatori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.