L'Ajuntament autoritza la represa de les obres de l'Heretat Miralles que s'ajusten a la llicència


  • Comparteix:

La resta d'obres continuen aturades i a l'espera de la resolució del procés sancionador obert pel consistori

La resta d'obres continuen aturades i a l'espera de la resolució del procés sancionador obert pel consistori

L'Ajuntament ha autoritzat a la promotora Seniorland a reprendre les obres de l'Heretat Miralles, a La Floresta, però només les que s'ajusten al que estipula la llicència municipal concedida. Les actuacions irregulars, en canvi, no podran continuar i resten a l'espera que es resolgui el procés sancionador obert pel consistori.

L'Ajuntament va aturar, el passat 12 de maig, les obres de construcció de 24 habitatges a la zona de l'Heretat Miralles, a La Floresta, que realitza la promotora Seniorland, per incompliments de la llicència pel que fa a moviments de terra, plataformes d'anivellació, arbrat a conservar i formació de murs i tanques.

Ara, i després que la promotora hagi dipositat un aval de prop de 261.000 euros per fer front a les possibles despeses derivades de les irregularitats, el consistori ha autoritzat la represa de les obres que s'ajusten al que estipula la llicència municipal. En canvi, les obres que superaven els projectes d'obra concedits -que afectaven a la construcció de piscines i jardins- no poden continuar i resten a l'espera que es resolgui el procés sancionador obert pel consistori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.