El restaurant Txoco aplega cent persones en un acte de solidaritat amb Cuba


  • Comparteix:

Els diners recollits serviran per enviar material a una de les regions més pobres de l'illa

Els diners recollits serviran per enviar material a una de les regions més pobres de l'illa

Un centenar de persones han assistit aquest divendres al segon sopar solidari organitzat pel taller de cuina Txoco. La recaptació obtinguda es destinarà al Grup Barcelonès de Solidaritat amb Cuba, que enviarà a l'illa un contenidor amb material didàctic. El cònsol general de Cuba a Barcelona, Carlos Castillo, ha assistit a l'acte, en una de les seves primeres activitats des del seu recent nomenament.

Amb l'objectiu d'aconseguir prou fons econòmics com per enviar el material recollit a Cuba s'ha celebrat aquest divendres el segon sopar solidari al taller de cuina Txoco. Aquesta iniciativa és fa conjuntament amb el Grup Barcelonès de Solidaritat amb Cuba, que des de fa anys porta a terme projectes solidaris a l'illa. El seu president, Isidoro Hernández, s'ha mostrat molt satisfet per la iniciativa del restaurant Txoco, i espera que s'estengui a d'altres municipis.

Isidoro Hernández

Tenim material informàtic i escolar per enviar a geriàtrics, tant de bo aquesta idea la portessin a terme d'altres municipis


Amb els diners que es recullin s'enviarà tot el material a la regió d'Hoguín, molt afectada per set anys de sequera continuada. El tinent d'alcalde de Polítiques Socials, Toni Ramon, ha volgut destacar el doble vessant solidari de la proposta, ja que es realitzava en una escola de cuina en la que s'ajuda a formar a joves i la sensibilitat amb el poble cubà.

Toni Ramon

Com tots sabem el restaurant Txoco és també escola, on molts joves poden aprendre l'ofici i a més avui donen a conèixer un projecte solidari


A l'acte hi ha assistit Carlos Castillo, cònsol general de Cuba a Barcelona en una de les seves primeres activitats des del seu recent nomenament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.