Els exàmens provoquen que el Fòrum de Joves de Valldoreix tingui una escassa participació


  • Comparteix:

El fòrum es repetirà al setembre quan el perìode d'examens hagi acabat

El fòrum es repetirà al setembre quan el perìode d'examens hagi acabat

La coincidència amb els exàmens és, segons els organitzadors, la causa de la poca assistència al Fòrum de Joves celebrat aquest divendres al Casal Cultural de Valldoreix i on només hi han participat quatre persones. No s'han pogut extreure conclusions de la trobada però s'ha assegurat que se'n farà un altre al setembre en el que s'espera que hi hagi més participants.

Quatre joves han acudit a la crida la Comissió Impulsora del Pla Jove per tal que hi diguessin la seva sobre els problemes que afecten als joves de Valldoreix. La poca participació del jovent no ha estat una sorpresa ja que els organitzadors temien que la coincidència amb el període d'exàmens hi afectaria. Josep Casadellà, vocal de cultura, ha explicat que l'experiència es repetirà al proper setembre on sense la influència dels exàmens, s'espera que hi hagi més participació.

Josep Casadellà

Van venir quatre joves que van manifestsar les seves opinions de les que no treurem conclusions perquè ens espererem a fer una reunió més àmplia en la que segur que vindrà més gent


Entre els temes que s'han debatut pels participants han destacat la demanda de més activitats esportives i d'estudi. Encara no hi ha data pel fòrum de joves del mes de setembre perquè s'ha de coordinar amb l'àrea de joventut de l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.