Èxit de la primera gimcana infantil per la Torre Negra


  • Comparteix:

La iniciativa té l'objectiu d'apropar els diferents valors del nostre entorn natural als més petits de la ciutat

La iniciativa té l'objectiu d'apropar els diferents valors del nostre entorn natural als més petits de la ciutat

Una seixantena de nens i nenes, d'entre 6 i 12 anys, han participat a la primera gimcana infantil que s'ha celebrat aquest dissabte al parc rural de la Torre Negra, organitzada per l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament. Davant l'èxit de la primera convocatòria es vol donar continuitat a aquesta iniciativa, creant un 'circuit' de 12 gimcanes amb una periodicitat mensual o trimestral.

L'objectiu d'aquesta gimcana, que s'ha emmarcat en la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, era acostar els més menuts al nostre entorn natural, i ensenyar-los la riquesa de Collserola i especialment del sector de la Torre Negra d'una forma lúdica i formativa. La primera edició d'aquesta activitat els ha acostat a tres entorns diferents del futur Parc Rural, tal com explica un dels coordinadors de la gimcana, German Llerena.

German Llerena

Els hem acosta al bosc, el camp i la riera. I amb diferents proves a cada àmbit els hem ensenyat la imprtància de cada entorn.


En aquesta primera gimcana s'hi han sumat dos agrupaments escolta de la ciutat i un esplai, a banda d'alguns nens i nenes que hi han participat de forma individual. Tots ells s'han mostrat molt satisfets de l'experiència.

nNens participants

Ens hem passat molt bé. Hem fet diferents proves, hem vist la vegetació i cavalls...


Els organitzadors preveuen donar continuïtat a aquesta activitat en el futur i ampliar les gimcanes amb un 'circuit' de 12 recorreguts, que es podrien dur a terme amb periodicitat mensual o trimestral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.