El pla d'acció de l'Agenda 21 Local podria passar per ple aquest mes de juliol


  • Comparteix:

Eduard Pomar s'ha reunit amb els membres dimissionaris del consell assessor i està esperançat que un cop creada la comissió de seguiment, es reincorporin al projecte

Eduard Pomar s'ha reunit amb els membres dimissionaris del consell assessor i està esperançat que un cop creada la comissió de seguiment, es reincorporin al projecte

L'àrea de Medi Ambient del consistori té l'objectiu de portar al ple de juliol la validació del pla d'acció de l'Agenda 21 Local, i poder constituir la comissió de seguiment del projecte de cara al mes de setembre. Així ho ha explicat el titular de l'àrea, Eduard Pomar, que ha manifestat la seva esperança que, un cop això sigui un fet, els membres dimissionaris del consell assessor, amb els quals s'ha reunit en els darrers dies, es reincorporin a la feina.

El tinent d'alcalde de Medi Ambient s'ha reunit, tal i com havia dit, amb els 4 membres del Consell Assessor de l'Agenda 21 Local, per mirar de reconduir la situació després que aquests dimitissin en bloc per l'aprovació al ple de la modificació del PGM de la Floresta que inclou la urbanització del 20% de Can Busquets.

Eduard Pomar ha explicat que, de moment, les converses han estat positives ja que els integrants d'aquest consell s'han mostrat predisposats a treballar si el consistori demostra voluntat política de tirar aquest projecte i el seu pla d'acció endavant.

Eduard Pomar

Crec que va ser una reunió positiva ja que els membres que havien estat al Consell Assessor creien que el tema de l'Agenda 21 havia de tirar endavant perquè durant anys s'havia fet una bona feina.


En aquest sentit, el tinent d'alcalde ha assegurat que la voluntat és portar el pla d'acció a la validació del ple com a molt tard al mes de juliol, i crear, ja de cara al setembre, la comissió que s'encarregarà de fer el seguiment d'aquest projecte, i que estarà formada per representants dels diferents grups polítics, per tècnics municipals i pels propis membres del consell assessor.

I és que Pomar espera que, un cop fet aquests passos, els membres del consell assessor es reincorporin a la feina i tornin a col·laborar amb el desenvolupament i aplicació d'aquest projecte.

Eduard Pomar

Vaig demanar que un cop es crei aquesta comissió de seguiment volíem la seva col·laboració i en tot cas la seva integració. Ens van manifestar que volien veure que el Pla d'Acció es portaria ple i que hi havia voluntat política.


Des de l'àrea de Medi Ambient han volgut recordar que l'Agenda 21 Local és un projecte molt ambiciós i que per tant, la seva aplicació real es farà de forma progressiva i en funció d'un pla d'etapes perquè la seva implantació sigui realment positiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.