La concertista Maria Lluïsa Cantos tanca el curs de l'Aula d'Extensió Universitària de la Gent Gran davant de 500 persones


  • Comparteix:

L'acte ha estat obert a tots els ciutadans que volguessin gaudir de la cloenda del curs de l'AEU

L'acte ha estat obert a tots els ciutadans que volguessin gaudir de la cloenda del curs de l'AEU

Més de 500 persones han assistit a l'acte de cloenda del curs 2004-2005 de l'Aula d'Extensió Universitària per la Gent Gran de Sant Cugat. La reconeguda concertista Maria Lluïsa Cantos ha estat l'encarregada de posar el punt i final a les prop de 70 activitats que ha organitzat engu8any aquest col·lectiu, i ho ha fet amb una conferència sobre la importància del piano en la història de la música i amb un recital que ha delectat els assistents.

L'Associació Aula d'Extensió Universitària per la Gent Gran de Sant Cugat ha acomiadat el curs amb una proposta de luxe i amb el repte de mantenir el mateix nivell de qualitat de cara al proper setembre. Així ho ha assegurat el president d'aquest col·lectiu, Antoni Monerris, que ha afirmat que aquest any s'han superat les expectatives tant en quantitat d'actes com en qualitat, i ha subratllat que continuaran treballant per oferir un programa interessant pels diferents gustos, interessos i sensibilitats.

Antoni Monerris

El nostre objectiu és la qualitat, ser capaços de fer un programa que pugui satisfer les insquietuds de tots amb les seves diferents sensibilitats i gustos.


En el mateix sentit s'ha expressat l'alcalde, Lluís Recoder, que ha volgut agrair a aquesta entitat la tasca que fan per completar l'oferta cultural del municipi al servei de les persones grans i que ha destacat la gran qualitat del programa que, any rera any, ofereix l'Aula. Per a Recoder, el mèrit d'aquesta proposta és aconseguir connectar amb un públic prou divers que, arribada la tercera edat, té ganes de continuar aprenent i formant-se.

Lluís Recoder

L'èxit de les Aules ha estar connectar amb l'interès de molta gent que com vosaltres tenen la inquietud d'aprendre, que volen ser persones de criteris sòlids.


La vertadera protagonista de l'acte ha estat però la concertista Maria Lluïsa Cantos, que ha delectat els assistents amb una actuació de piano però també amb una conferència sobre la rellevància d'aquest instrument al llarg de la història de la música. Cantos no ha volgut passar per alt el paper que han tingut Catalunya i els seus músics i estudiosos en la història musical.

Maria Lluïsa Cantos

Catalunya compta amb una història musical molt privilegiada i important, amb l'origen d'anotacions musicals peculiars o centres musicals transcendentals.


La concertista i presidenta de la Fundació Música Espanyola a Suïssa s'ha mostrat molt entusiasmada per la invitació de l'Aula d'extensió Universitària per a la gent gran de Sant Cugat, assegurant que és important tenir una 'oportunitat d'escoltar música' perquè els ciutadans puguin ser realment conscients d'aquesta joia.

Cantos ha posat el punt i final al curs 2004-2005 de l'Aula d'Extensió Universitària per la Gent Gran amb un recital a base de peces de Josep Gallés i Antoni Soler, així com d'Isaac Albéniz i Enric Granados, Claude Debussy i Maurice Ravel.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.