Una grua cau sobre uns edificis del carrer Sant Salvador provocant desperfectes materials però no ferits


  • Comparteix:

Una grua de l'empresa Rubí S.L, ha caigut aquest dimecres al matí sobre unes cases del carrer Sant Salvador, entre els carrers Tetuan i Bergara. L'accident, del qual es desconeixen encara les causes, ha provocat importants desperfectes en els immobles de la zona però afortunadament no ha provocat ferits.

Els fets han passat al voltant de la una del migdia al carrer Sant Salvador, entre els carrers Tetuan i Bergara. L'incident no ha causat ferits, però sí nombrosos danys materials que encara no han estat quantificats. De moment no es coneixen les causes de la caiguda.

Fins al lloc dels fets s'ha desplaçat una dotació de Bombers, policia local, tècnics de Fecsa-Endesa i una ambulància que ha atès el conductor de la grua, que a conseqüència dels fets ha patit una crisi nerviosa. Segons ha explicat la tinent d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, l'empresa propietària de la grua diposava de tota la documentació de la grua en regla.

Conesa ha afegit que l'estat dels edificis afectats no suposa un risc per als seus inquilins i ha indicat que en els propers dies es restabliran els serveis de llum i telèfon que han resultat danyats.

Mercè Conesa

Qui ha fet la valoració han estat els bombers, però no s'hauria vist perillositat i per tant podran seguir habitant les vivendres. Les companyies de telefonica i llum han de restablir el servei el més aviat posible.


Conesa ha remarcat que des de l'Ajuntament seguiran oferint ajuda als afectats quan ho necessitin. Aquest dijous es procedirà a retirar la grua, però els carrers seguiran tallats per motius de seguretat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.