Autocugat renova el seu compromís amb RSC amb una aportació de 12.000 euros


  • Comparteix:

El conveni l'han signat avui l'alcalde i el gerent d'Autocugat

El conveni l'han signat avui l'alcalde i el gerent d'Autocugat

L'Ajuntament de Sant Cugat i Autocugat han renovat, una vegada més, el conveni de col·laboració entre aquesta empresa i l'emissora municipal, Ràdio Sant Cugat. En total, Autocugat fa una aportació de 12.000 euros anuals destinats a patrocinar diferents espais i programes d'aquesta casa.

Una vegada més, l'empresa Autocugat de la nostra ciutat ha volgut refermar el seu compromís amb Sant Cugat i amb l'emissora municipal, per tal de poder arribar i donar cobertura a les diferents activitats del municipi i que, d'aquesta manera, tots els ciutadans les coneguin i en puguin gaudir.

Així ho ha explicat el gerent d'Autocugat, Josep Maria Negre, que ha expressat la seva voluntat de poder donar una àmplia cobertura sobretot al món de l'esport local, una pràctica prou important a la nostra ciutat, i de poder continuar contribuint al seu reconeixement amb els premis 'Esport en Marxa', que enguany arriben a la seva novena edició, amb un acte que tindrà lloc el proper dia 17.

Josep Maria Negre

Volem premiar aquelles persones que dediquen moltes hores del seu temps a l'esport, i desitjaria que aquests premis siguin cada dia més importants i que alguns dels nostres jugadors arribin a ser internacionals.


De la seva banda, l'alcalde Lluís Recoder, ha agraït a Autocugat la seva col·laboració i implicació, no només amb Ràdio sant Cugat sinó amb el conjunt de la ciutat, patrocinant actes tan diversos com els premis Esport en Marxa, els premis Santcugatenc de l'Any o el premi Nit d'Art de petit format. Recoder ha volgut fer una especial incidència en la importància de recolzar activitats com la ràdio municipal, ja que és un dels elements que contribueix a definir i mantenir la identitat de la ciutat.

Lluís Recoder

És una emissora important per nosaltres, fa una gran feina a la ciutat, una ciutat que necessita mitjans de comunicació de referència perquè no volem ser engolits dins l'opaca grisor metropolitana sinó que volem conservar la identitat.


En el mateix sentit s'ha expressat el Coordinador General de l'Organisme Autònom de Comunicació i Informació, Xavier Fornells, que ha volgut recordar la complexitat que representa moltes vegades poder arribar a tot arreu i informar sobre les activitats i esdeveniments de la ciutat, però que que ha remarcat la importància que la ràdio ajudi a conèixer tota aquesta activitat. Iniciativa com els Premis Esport en Marxa, ha dit, són un incentiu per tot l'equip que fa possible aquesta tasca però també per les entitats i els ciutadans de Sant Cugat.

Xavier Fornells

És molt complex fer un seguiment d'aquestes característiques però ens hi intentem acostar al màxim. El premi és un estímul per endinsar-nos en tot el món de l'esport local i donar-lo a conèixer més bé a la ciutat.


Per contribuir a tota aquesta tasca, el conveni signat entre l'Ajuntament i Autocugat estableix una aportació de 12.000 euros anuals per part d'aquesta empresa i que van destinats al patrocini de diferents programes i espais d'aquesta emissora.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.