La JNC demana que s'aturin els concerts a la Nau de Cultura de Valldoreix fins que es resolgui l'excés de soroll


  • Comparteix:

La formació considera insuficients les mesures proposades per l'EMD per resoldre el problema

La formació considera insuficients les mesures proposades per l'EMD per resoldre el problema

La secció local de la JNC considera insuficients les mesures proposades per l'equip de govern de l'EMD de Valldoreix per tal de reduir el soroll que es genera en aquest equipament quan s'hi fan concerts. Des d'aquesta formació demanen que es suspenguin temporalment algunes activitats en aquesta carpa fins que s'hagin pogut resoldre realment les molèsties que pateixen els veïns i els actes vandàlics que s'han produït coincidint amb alguna edició de la Nit Jove.

Tal i com ja van fer a la darrera Junta de Veïns de l'Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix, la JNC ha tornat a reclamar que s'aturin provisionalment les activitats que generen més soroll a la Nau de Cultura, com per exemple la realització d'alguns concerts, a l'espera de resoldre el problema de manca d'insonorització que pateix aquest equipament.

I és que, des d'aquesta formació consideren insuficients les mesures proposades per l'equip de govern de Valldoreix -consistents en posar una doble porta d'entrada i un limitador del so- i demanen que es faci una insonoritzaria més general de l'equipament i que s'estableixin també mesures de control per evitar que es produeixin actes vandàlics per part d'alguns joves, com ha passat coincidint amb alguns d'aquests concerts. Escoltem Jordi Esteban, president de la JNC de Sant Cugat.

Jordi Esteban

Ens proposen una sèrie de mesures que ens semblen insuficients. Fa falta un acondicionament més ampli i perfeccionat per evitar l'escapament de soroll que provoca malestar.


Des de la JNC asseguren que no entren a valorar el tipus d'oci que es proposa, tot i considerar que potser l'oferta plantejada no és la més adient pels joves valldoreixencs. El que si tenen clar és que, si bé és cert que la Nit Jove són només algunes nits a l'any i que per tant, els veïns també han de tenir una mica de paciència, cal evitar tant com sigui possible que la diversió dels joves comporti molèsties importants als ciutadans de l'entorn.

La demanda de la JNC ja es va plantejar en la darrera Junta de Veïns de l'EMD per mitjà d'una moció de CiU, però va ser rebutjada amb els vots en contra de l'equip de govern, que va assegurar que ja s'han posat en marxa les mesures pertinents per resoldre aquest problema.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.