La Llar d'avis de la Parroquia ha fet un pica-pica per celebrar aquest any de 'A poc a poc'


  • Comparteix:

Aquest dissabte han acabat les passejades per Sant Cugat i Collserola organitzades per la llar d'avis de la parròquia amb l'última sortida programada i un pica-pica per tots els participants. Des de l'octubre la Llar d'avis ha organitzat aquestes sortides en les que han disfrutat de la natura, fet amics i millorat la seva salut.

Aquesta sortida ha estat la última de la programació d'aquest curs per la Llar d'avis de la Parròquia i ha acabat amb una recepció a l'arribada de l'excursió. La caminada ha tingut una durada de dos hores i ha comptat amb un gran número de participants tant de Sant Cugat com dels seus voltants.

El president de la Llar d'avis ha comentat que aquest dissabte ha estat un dia molt entranyable ja que han acabat les caminades que organitzava l'organització amb col·laboració del Club Muntanyenc i que han agradat tant a les persones gran de Sant Cugat.

Miquel Feu

Ha sido muy familiar y entrañable. Hemos hecho un pica-pica, nos han hablado de sus experiencias y hemos hecho fotos.


"A poc a poc" és com la Llar d'avis de la Parròquia ha anomenat aquestes caminades organitzades cada quinze dies i que tant han agradat als santcugatencs. Segons ha declarat el president de la Llar en un principi no es preveia una gran participació però estan sorpresos per la bona rebuda que ha tingut aquesta novetat a la programació anual.

Miquel Feu

Esto empezó hace un año con unas expectativas muy limitadas, con unas 3 o 4 personas y ya son 25, podemos y estamos muy contentos.


A partir d'ara la Llar d'avis de la Parròquia continuarà amb les seves activitats d'estiu i per donar pas a l'estiu el dia 1 de juliol se celebrarà un sopar amb els seus socis i personalitats de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.