El CPA celebra el 28è aniversari amb la intenció que sigui el darrer a l'antiga seu

Tot i l'aturada inicial les obres compleixen els tràmits establerts

Societat

Publicat el 11/jun/05 per Joan Lluis Garcia Del Moral

El Centro Popular Andaluz ha celebrat el 28è aniversari amb els ulls posats en la nova seu i en l'agermanament amb la ciutat andalusa de Montellano. Després de l'aturada inicial de les obres, la construcció del nou local està complint ara els terminis establerts i des de l'entitat esperen que la celebració de l'any vinent coincideixi amb la seva inauguració. A més s'espera que abans que acabi l'any l'agermanament entre les dues ciutats sigui un fet.

Inaugurar la nova seu i culminar l'agermanament amb la ciutat sevillana de Montellano són els dos objectius que s'ha fixat el CPA de cara a l'aniversari de l'any vinent. Pel que fa a la primera fita, la construcció de la nova seu va per bon camí i després de l'aturada per problemes amb l'empresa Fecsa-Endesa, s'estan complint els terminis establerts. Això ha fet que el president del CPA, Gabriel Ruiz, hagi assegurat que l'aniversari de l'any vinent es celebri a la nova seu.

Gabriel Ruiz

Farem tot el possible per tal que al 29è aniversari es celebri l'aniversari i la inauguració de la nova seu.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A l'acte hi ha assistit, en representació de l'Ajuntament, el tinent alcalde de Presidència, Joan Recasens, que tot i estar esperançat amb el desenvolupament de les obres, s'ha mostrat molt més prudent a l'hora de fixar dates per la inauguració del nou local.

Joan Recasens

Com a desig està bé i el compartim, tot i que tots tenim l'experiència que posar data d'acabament a unes obres es súmament complicat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La segona fita marcada per Ruiz abans d'arribar al 29è aniversari és l'agermanament amb Montellano. I és que a la nostra ciutat hi ha censades 186 famílies originàries d'aquesta ciutat de la província de Sevilla, convertint-se en un 26% dels membres del CPA. Fins el moment el procés d'agermanament ha estat aturat per un problema d'agendes i pel fet que el consistori andalús canviés en els darrers comicis municipals. Tot i això, Ruiz ha anunciat que el mes que ve es signaran els documents del protocol d'agermanament.

Gabriel Ruiz

Possiblement al mes de juliol signarem amb el consistori de Montellano els protocols d'agermanament perquè es pugui concretar abans d'acabar el 2005.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Gabriel Ruiz ha anunciat que no marxarà del capdavant de l'entitat almenys fins que la nova seu sigui una realitat.