Els Castellers organitzaran un cap de setmana d'activitats per preparar-se per les construccions de 8


  • Comparteix:

Els Castellers de Sant Cugat preparen ja la seva actuació de Festa Major amb la voluntat de repetir l'actuació de Mataró, on van descarregar el 3 de 7 aixecat per sota i el 5 de 7. Prèviament però, la colla local té una cita a Molins de Rei el dia de Sant Joan. De la seva banda, l'escola de grallers dels Castellers ha fet la cloenda del curs amb una actuació aquest cap de setmana a la plaça Alcalde Magí Bartralot.

El Castellers de Sant Cugat afronten les properes setmanes un atapeït calendari, amb una actuació prevista a Molins de Rei pel dia de Sant Joan, i amb la tradicional actuació per la Festa Major de Sant Cugat, on esperen repetir algunes de les fites que han dut a terme aquestes darreres setmanes, com el 3 de set aixecat per sota i el 5 de 7.

A més, la colla local està preparant també tot un cap de setmana d'activitats pel 17 i 18 de juliol, abans de l'actuació que tenen prevista a Mira-Sol. I és que els camisesverdes volen fer una segona part de temporada amb actuacions meritòries. És per això que el seu proper objectiu és fer un castell de vuit, per això el divendres 17 de juliol faran un assaig titulat "Assaig per un castell de vuit" en què criden a la participació ciutadana per fer pinya. Ho explica, Aina Serra, portaveu dels castellers de Sant Cugat.

Aina Serra

Tenim la intenció que l'actuació del 17 de juliol a Mira-Sol sigui important. Per això hem programat un cap de setmana d'activitats. Divendres a la nit hi haurà un assaig de castell de vuit, per fer les primeres proves serioses.


D'altra banda, i després d'una gran temporada en què els grallers dels Castellers de Sant Cugat han acompanyat, a més, tant als bastoners de l'Esbart com als geganters, han finalitzat la temporada amb una audició a la plaça Magí Bartralot. A l'actuació, s'ha fet una mostra de les peces noves treballades durant el curs i que no són les habituals de les jornades castelleres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.