Els mercats de Sant Cugat formaran part de la Xarxa de Mercats Municipals de la Diputació


  • Comparteix:

L'ajuntament de Sant Cugat té previst integrar-se a la Xarxa de Mercats Municipals de la Diputació de Barcelona. L'organisme, que entrarà en funcionament al setembre, oferirà als mercats municipals la possibilitat d'adquirir serveis de forma conjunta i posa a la seva disposició projectes per resoldre problemes com la falta d'aparcament.

L'ajuntament de Sant Cugat signarà el conveni per formar part de la xarxa de mercats de la Diputació de Barcelona, que es posarà en marxa a partir de setembre. Amb l'acord de col·laboració, els mercats municipals santcugatencs i de la resta de l'àrea de Barcelona podran adquirir serveis i infraestructures de forma conjunta i abaratir despeses. La xarxa també oferirà projectes per solucionar les dificultats d'aparcament de vehicles i per adaptar els horaris a les necessitats dels compradors.

El regidor de Comerç, Josep Romero, ha explicat que, d'aquesta manera, el comerç de la ciutat augmentarà la seva competitivitat.

Josep Romero

Els mercats actuaran de forma conjunta per augmentar la seva competitivitat


De la seva banda, el diputat delegat de Comerç de la Diputació, Jaume Vives, ha explicat que encara cal concretar el funcionament i l'organització de l'entitat, però que els objectius de la iniciativa són millorar la imatge dels mercats municipals i augmentar el seu potencial.

Jaume Vives

Els mercats sortiran beneficiats a l'hora de comprar i contractar els seus serveis, ja que gaudiran, en certa manera, dels costos de l'economia d'escala. A més, es tractaran altres temes com la problemàtica de l'aparcament.


Segons el regidor de Comerç, Josep Romero, el consistori pagarà una quantitat que oscil·larà entre els 5000 i els 6000 euros perquè els mercats puguin aprofitar els avantatges que oferirà la xarxa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.