La Generalitat enllestirà el projecte arquitectònic de l'estació dels FGC de Vullpalleres abans de l'agost


  • Comparteix:

L'alcalde espera que l'estació estigui en marxa el 2007 o, com a màxim, el 2008

L'alcalde espera que l'estació estigui en marxa el 2007 o, com a màxim, el 2008

El departament de Política Territorial i Obres Públiques treurà a exposició pública el projecte arquitectònic de la nova estació dels FGC de Vullpalleres abans del mes d'agost. Aquest és el compromís que el secretari de Mobilitat del govern català, Manel Nadal, ha traslladat a l'alcalde de la nostra ciutat. Lluís Recoder espera que la nova estació pugui ser una realitat el 2007.

La vuitena estació dels Ferrocarrils de la Generalitat al terme municipal de Sant Cugat ja té calendari. Segons ha explicat l'alcalde, el secretari general de Mobilitat de la Generalitat, Manel Nadal, ha anunciat la voluntat del departament de Política Territorial i Obres Públiques de tenir enllestit el projecte arquitectònic abans del mes d'agost. A partir d'aquí, Lluís Recoder espera que la nova estació dels FGC a Vullpalleres pugui ser una realitat l'any 2007 o, com a màxim, el 2008.

Lluís Recoder

El secretari de Mobilitat ens va dir que abans de l'agost el departament de Política Territorial treuria a informació pública el projecte. Estem en calendari i espero que cap a 2007-2008 això sigui una realitat.


Pel que fa al projecte de soterrament de les línies dels FGC al seu pas per Sant Cugat, l'alcalde ha explicat que la Generalitat s'ha compromés a mantenir el compromís de l'anterior executiu i que, per tant, el projecte tirarà endavant. Recoder ha advertit que el procés serà llarg, perquè cal encarregar un nou estudi, però s'ha felicitat pel fet que l'actual govern català continuï apostant per aquesta opció.

Lluís Recoder

Manel Nadal es va comprometre a validar el projecte i ara encarregaran un estudi per veure quina ha de ser la cadència d'aquesta reivindicació. Jo sé que serà llarg, però sempre he tingut clar que s'havia d'iniciar. No es trenca la continuïtat amb l'anterior govern de la Generalitat.


D'altra banda, Recoder s'ha felicitat també pel fet que el govern de la Generalitat s'hagi compromès finalment a assumir la demanda d'una estació vallesana del TGV, i ha assegurat que això donarà més força a la reivindicació amb el govern espanyol que, segons l'alcalde, té 'aparcat' el projecte del traçat i de l'estació vallesana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.