Petits i grans poden participar des d'avui als tallers artístics de la galeria Pou d'Art


  • Comparteix:

La galeria Pou d'Art obre avui, dilluns, la vuitena edició dels tallers d'estiu, que s'allargaran fins el mes de setembre. Com a principal novetat, enguany l'oferta s'amplia cap un públic de més edat, de manera que hi haurà grups mixtes de nens i adults. Un any més, es tornaran a programar tallers d'expressió plàstica i còmic, que són els que més èxit.

Un estiu més, la galeria Pou d'Art ofereix diverses propostes de tallers per als mesos de juliol, agost i setembre, amb l'objectiu de poder aprofitar les vacances per aprendre diferents tècniques artístiques. Enguany, s'han programat 7 torns diferents, amb opcions de matí o tarda segons l'opció escollida.

D'aquesta manera, els interessats podran gaudir de propostes ja habitual com els tallers de ceràmica, dibuix i pintura, però també hi ha novetats com el taller 'Procediments Pictòrics', que fins ara només havia estat monogràfic, i mai durant l'època estival. Una altra novetat és que l'oferta anirà dirigida a un públic més ampli que anirà des dels 8 anys cap endavant, sense límit d'edat. Així ho ha explicat la responsable d'aquesta galeria, Maria Fabre.

Maria Fabre

Els tallers continuen sent els mateixo, aquest any a més també hi ha més oferta per adults. La novetat és que als tallers de tarda, ceràmica i el de dibuix i pintura són mixtes, hi poden participar nens més grans de 8 anys i adults.


En els tres primers torns i en l'últim, les opcions de participació són de matí i tarda, i durant el mes d'agost només hi haurà tallers de matí. Les places són limitades segons el taller escollit. Però un cop més els tallers de més èxit són els d'expressió plàstica, on els protagonistes són els nens de 4 a 12 anys, i el taller de còmic s'ha consolidat ja com un clàssic. Ho explica Maria Fabra.

Maria Fabre

Els tallers de més èxit són els d'expressió plàstica ja que són per nens de 4 a 12 anys. I també el de cómic que també és un clàssic a Pou d'Art


Les inscripcions per participar als diferents tallers d'aquesta edició es poden realitzar de tres maneres diferents, trucant al telèfon 93.590.60,86, a internet a www.poudart.com o també arribant-se a la mateixa galeria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.