Fins el dia 23 al migdia es poden presentar sol·licituds per fer fogueres de Sant Joan


  • Comparteix:

L'Ajuntament extrema les mesures per fer front a l'elevat risc d'incendis

L'Ajuntament extrema les mesures per fer front a l'elevat risc d'incendis

Tots els ciutadans que ho vulguin ja poden presentar les sol·licituds per tal de poder fer alguna foguera per la revetlla de Sant Joan. Les instàncies es poden presentar fins el mateix dia 23 de juny fins les 12 del migdia. Amb aquesta mesura l'Ajuntament vol fer front a l'elevat risc d'incendi que hi ha actualment a la zona. El consistori fa una crida a tots els ciutadans perquè siguin responsables no només amb les fogueres sinó també amb els castells de foc i altres instruments pirotècnics.

L'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament ja ha presentat la nova campanya de prevenció per la revetlla de Sant Joan d'enguany. Controlar les fogueres serà el principal objectiu de la nit. És per això que tots aquells que vulguin fer-ne una hauran de sol·licitar-ho prèviament a l0'Ajutanemtn.

Els santcugatencs que ho vulguin poden fer una instància des d'aquesta setmana i fins el mateix dia 23 de juny a les 12 del migdia. D'aquesta manera, tècnics de l'Àrea de Medi Ambient, així com policia local i bombers de la Generalitat podran revisar la zona i adequar-la. Així ho ha explicat el tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar.

Eduard Pomar

Es demana que es presenti una instància a l'Ajuntament. S'ha de sol·licitar un permís. Abans de ser autoritzada han de ser revisades per la policia local, els bombers de la Generalitat i tècnics de l'Àrea de Medi Ambient.


Pomar ha explicat que les mesures són les mateixes de cada any. D'aquesta manera es demana que les fogueres s'ubiquin a 15 metres de les façanes i els cotxes, que no es facin sota de línies elèctriques ni telefòniques, que estigui sempre controlada per algú i que sobretot no es llenci benzina ni cap altre objecte inflamable.

Eduard Pomar

Han d'estar ubicades a més de 15 metres de les façanes. No es poden fer sota línies elèctriques. S'han d'eliminar herves i matolls. Ha d'haver una persona responable i no es pot llençar benzina.


Recordem que totes aquelles persones que vulguin fer una foguera s'han d'adreçar a l'Ajuntament de Sant Cugat per tal de fer uns instància i serà llavors quan sabran si estan autoritzats a fer la foguera al lloc demanat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.