El CMSC s'acomiada de la seva seu a l'espera de poder inaugurar el nou edifici el 10 de setembre


  • Comparteix:

Un sopar popular i un concert serviran per dir adéu a l'edifici després de 23 anys

Un sopar popular i un concert serviran per dir adéu a l'edifici després de 23 anys

El Club Muntanyenc Sant Cugat celebra aquest dissabte una festa de comiat de la seu de la plaça de Barcelona. D'aquesta manera, els 2.500 socis de l'entitat podran dir adéu a l'edifici que els ha acollit durant 23 anys amb un sopar popular i ballaruca. El president del CMSC, Narcís Castanyer, ha explicat que esperen que en la inauguració de la nova seu, prevista pel 10 de setembre, puguin arribar a ser 3.000 socis.

El Club Muntanyenc Sant Cugat s'acomiada aquest dissabte de la seu de la plaça de Barcelona i ho fa amb una gran festa adreçada als 2.500 socis que formen part de l'entitat santcugatenca. El president del CMSC, Narcís Castanyer, ha valorat molt positivament la tasca feta durant els 60 anys d'història de l'entitat. Segons Castanyer, aquest comiat vol simbolitzar un 'adéu' a la plaça de Barcelona i un 'moltes gràcies' als veïns de la zona. Així ho ha explicat al magazín 'Barra Lliure' d'aquesta emissora.

Narcís Castanyer

Volíem fer una festa de comiat de la seu per simbolitzar un adeu a la Plaça de Barcelona i un moltes gràcies als veïns de la plaça.


Per a Castanyer, el Club Muntanyenc segueix sent una entitat compromesa amb la ciutat i oberta a la realitat social i cívica del municipi. El president de l'entitat confia que per la inauguració de la nova seu, prevista pel 10 de setembre, puguin arribar a ser ja 3.000 socis. Castanyer ha afegit que d'aquesta manera es podrien afrontar els nous reptes amb un bon equilibri econòmic.

Narcís Castanyer

Tenim un pla perquè a la inauguració poguem arribar als 3.000 socis. Serà una mesura perquè el club pugui afrontar els nous repetes i a la nova seu amb un equilibri financer.


Castanyer ha explicat que la nova seu es declararà espai 'sense fum' i que tindrà tot un seguit d'instal·lacions i equipaments que requeriran certes normes d'ús i d'ordre intern. Amb aquestes noves normes el CMSC vol garantir la comoditat, el benestar i el respecte entre tots els usuaris de les instal·lacions.

Narcís Castanyer ha aprofitat per explicar que de cara a la primavera del 2006 es produirà la dissolució de la junta directiva actual, perquè consideren que ha d'haver-hi una 'regeneració'.

Recordem que la festa de comiat se celebrarà aquest dissabte a les nou del vespre a la seu de la plaça de Barcelona. El sopar costarà un euro per als socis i dos per als acompanyants que no siguin socis de l'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.