La gimnasta Marina Fernández, el Júnior FC i el fundador del CVSC, premis Esport en Marxa 2005


  • Comparteix:

Unes 200 persones han assistit a la cerimònia de lliurament dels premis, que s'ha fet aquest divendres a Autocugat

Unes 200 persones han assistit a la cerimònia de lliurament dels premis, que s'ha fet aquest divendres a Autocugat

La gimnasta del CMSC Marina Fernández, com a millor esportista de l'any, el club Júnior FC en categoria de millor direcció esportiva i l'expresident i fundador del Club Voleibol Sant Cugat, Carles Castro, per tota la seva trajectòria, són els principals guanyadors de la novena edició dels premis Esport en Marxa, que s'han lliurat aquest divendres. Els guardons, organitzats per Ràdio Sant Cugat i l'empresa Autocugat, reconeixen la tasca dels millors esportistes i clubs locals al llarg de l'any.

Unes 200 persones han assistit aquest divendres a la seu d'Autocugat amb motiu de l'acte de lliurament de la novena edició dels premis Esport en Marxa, que atorga aquesta casa, Ràdio Sant Cugat, i Opel Autocugat, amb la col·laboració de l'Ajuntament, el Diari de Sant Cugat, Televisió de Sant Cugat i el CAR.

La gimnasta del CMSC Marta Fernández ha rebut el premi a la millor esportista de l'any, per proclamar-se campiona de Catalunya i d'Espanya de gimnàstica rítmica en categoria infantil i per la seva participació amb la selecció espanyola en diferents competicions internacionals. Antonio Estremera, entrenador del Winterthur Sant Cugat de futbol sala, és el millor entrenador de la temporada per haver-se proclamat campió de lliga i aconseguir l'ascens de l'equip de Primera Nacional A. El premi al millor equip sènior ha estat pel Júnior femení d'hoquei herba, mentre que el millor equip júnior és, enguany, el juvenil de l'Olimpyc Floresta de futbol sala.

El premi a la millor direcció esportiva ha anat a parar al club Júnior FC, pel treball fet en els últims anys per renovar i modernitzar l'entitat, les seves instal·lacions i el seu projecte esportiu. El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) ha rebut el guardó per la millor projecció social, mentre que la millor promoció de l'esport de base correspon a l'Escola Avenç. El pilot de moto GP Rubén Xaus ha estat distingit en la categoria de millor projecció exterior.

Un dels premis més esperats, el que s'atorga a tota una trajectòria al costat de l'esport local, ha anat a mans de l'expresident i fundador del Club Voleibol Sant Cugat, Carles Castro, per portar el primer equip a la màxima categoria del volei femení estatal.

L'Escola Sant Cugat de Hip Hop i el duet de jazz Belleville han estat els encarregats d'amenitzar l'acte de lliurament de la novena edició dels premis Esport en Marxa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.