Andreu Recasens i la Comissió de festes de Sant Antoni Abad s'enduen els premis anuals del Rotary Club


  • Comparteix:

L'entitat ha celebrat els catorze anys a la nostra ciutat i cent des de la seva fundació

L'entitat ha celebrat els catorze anys a la nostra ciutat i cent des de la seva fundació

Andreu Recasens, director de la Societat Coral la Lira i la Coral Serra d'Or, i la Comissió de festes de Sant Antoni Abat han rebut respectivament els premis Paul Harris i Venus entregats aquest dissabte en el marc de la 14ena Nit Rotària. Amb aquest premis el Rotary Club de Sant Cugat, que enguany celebra el centenari de la fundació d'aquest moviment, han volgut reconèixer la trajectòria d'una persona i una entitat que han contribuït de manera destacada a la vida cultural de la ciutat.

Un centenar de persones, la majoria familiars dels galardonats, no s'han volgut perdre aquest dissabte l'entrega dels premis que anualment atorga el Rotary Club de Sant Cugat. I és que, des de fa catorze anys, el Rotary Club de la nostra ciutat reconeix la trajectòria professional i personal d'una entitat i d'una persona, i els distingeix amb els premis Venus i Paul Harris, fundador de l'entitat.

En guany, aquest reconeixement ha recaigut en Andreu Recasens per la tasca feta al capdavant de la Societat Coral la Lira i la Coral Serra d'Or, i la Comissió de festes de Sant Antoni Abat han estat enguany els dos premiats. Per a Jaume Martí, president del Rotary Club de Sant Cugat, el Paul Harris d'enguany, Andreu Recasens, destaca per la seva capacitat professional i per la seva humilitat.

Jaume Martí

És una persona que durant molts anys ha destacat dintre de la seva professió per la seva capcitat professional, la seva humilitat, la seva sencillesa i la seva tasca selinciosa


A la festa hi han participat molts familiars i coneguts d'Andreu Recasens, que han volgut acompanyar-lo en aquest acte. Una de les seves filles, Dolors Recasens, ha explicat que l'acte ha estat molt emotiu i que pel seu pare ha sigut molt emocionant trobar-se amb tanta gent coneguda.

Dolors Recasens

Hi havia part de la Coral , la Lira i fins i tot gent de fa molt temps com els de la coral que va fundar el 1954, el Virolai. Va ser molt emotiu.


El Rotary Club ha volgut també destacar la feina que any rera any porta a terme la Comissió de festes de Sant Antoni que, cada any, organitza la tradicional festa dels Tres Tombs. El seu president, Josep Masó, s'ha mostrat molt satisfet pel reconeixement que representa aquest premi.

Josep Masó

Rebre una distinció sempre agrada i més d'una gent així, que se't reconeixi la feina que fas està molt bé


El primer tinent d'alcalde, Joan Recasens, que a més és nebot d'Andreu Recasens, ha acudit al sopar en representació de l'Ajuntament i ha volgut destacar la importància dels dos guardonats en la vida associativa i cultural de la nostra ciutat.

Joan Recasens

Sant Cugat ha de continuar tenint un poble dins i avui els premiats són molt encertats perquè es reconeix a un col·lectiu i a una persona que ho han donat tot per la ciutat


Coincidint amb el centenari del naixement del Rotary Club al sopar hi han participat altres personalitats galardonades amb aquests premis al llarg dels catorze anys de vida de l'entitat a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.