La II Fira d'Artesania d'Estiu arribarà diumenge als carrers Santa Maria i Xerric, dins la Festa Major


  • Comparteix:

El proper 3 de juliol se celebra la II Fira d'Artesania d'Estiu de Sant Cugat que acollirà unes 50 parades d'artesans als carrers Santa Maria i Xerric. Coincidint amb l'últim dia de Festa Major, els santcugatencs podran triar i remenar tot tipus de productes, que aniran des de joies, fins a sandàlies de cuir o roba, entre molts d'altres.

La Festa Major d'enguany tindrà una jornada plena d'artesania amb l'arribada de la II Fira d'Artesania d'Estiu de Sant Cugat que se celebrarà el diumenge 3 de juliol als carrers Santa Maria i Xerric. Qui passegi per aquests carrers, podrà trobar tot tipus de productes com roba pintada, sandàlies, bijuteria o marroquineria entre d'altres. Escoltem el cap de Mercats i Fires de l'Ajuntament de Sant Cugat, Joan Fibla.

Joan Fibla

Hi ha bastantes joia, bisuteria en plata, sandàlies de cuir, marroquineria, roba confeccionada per nens i nines o espardenyes


Enguany, la principal prioritat establerta des de l'Ajuntament és que els firaires siguin els autors de les peces que exposen per vendre, i evitar d'aquesta manera, i en la mesura del possible, la revenda de productes artesans, sovint adquirits a l'engròs. Aquesta és una qüestió, ha dit Fibla, que cada vegada s'intenta controlar més.

Joan Fibla

Busquem que siguin artesans, que es facin ells mateixos el material i per això exigim i controlem, tot i que sempre hi ha algú que no ho respecta del tot


Pel que fa al nombre de parades, primer es donarà permís a aquells artesans que ja han participat en d'altres fires a la nostra ciutat i que, per tant, ja poden tenir una clientela. Un cop fet això, i si encara queden places, la tria es farà en funció del currículum de l'artesà, demanant un book de fotografies dels seus productes i els possibles títols que pugui tenir tant de la Generalitat com d'alguna escola d'oficis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.