Sant Cugat demana a la Generalitat que construeixi l'onzè CEIP pel curs 2006-2007


  • Comparteix:

L'equip de govern portarà al ple de juliol la cessió dels terrenys per fer el cinquè IES i per l'onzè CEIP

L'equip de govern portarà al ple de juliol la cessió dels terrenys per fer el cinquè IES i per l'onzè CEIP

L'Ajuntament considera imprescindible tenir construïda l'onzena escola de primària de cara al proper curs 2006-2007, almenys pel que fa als mòduls d'educació infantil. Així ho han transmès a la direcció territorial del departament d'Educació del govern català, que està estudiant la proposta després de veure la forta demanda de places de P3 que hi ha hagut enguany i que ha obligat a obrir una tercera línia a l'escola L'Olivera.

Davant la gran demanda de places de P3 detectada a la nostra ciutat per al curs vinent, l'Ajuntament ja ha demanat a la direcció territorial d'Educació de la Generalitat que estudiï la possibilitat de construir l'onzè CEIP de cara al setembre de l'any vinent, és a dir, per al curs 2006-2007.

Per a la tinent d'alcalde d'Ensenyament, Àngels Solé, donada la creixent demanda, seria 'inconcebible' no poder tenir aquesta escola per al setembre del 2006, almenys pel què fa als cursos d'educació infantil, i és per això que la petició ja s'ha fet arribar a l'inspector d'Educació competent a la nostra ciutat amb l'objectiu que valorin aquesta proposta.

Àngels Solé

Ho hem demanat al nostre inspector i ens han dit que ho han de valorar, però creiem que havent-se obert una tercera línia de P3 a L'Olivera és inconcebible pensar que al setembre no hi haurà una nova escola en marxa.


Solé ha recordat també que l'Ajuntament ja té previstos uns terrenys per aquesta escola, que s'ubicarà al costat de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura.

D'altra banda, consistori i Generalitat estan acabant d'ultimar els tràmits per fer la cessió oficial dels terrenys on es construirà el 5è institut públic, que s'ubicarà molt a prop de l'escola Turó de Can Matas. Així ho ha explicat el director territorial del departament d'Educació a la nostra comarca, Eduard Galceran.

Eduard Galceran

Nosaltres hem demanat per escrit aquests terrenys per tirar endavant les obres que s'hagin de fer, i nosaltres estem oberts a programar-ho, però ara la pilota està a la teuala de l'Ajuntament.


Precisament, l'equip de govern té la intenció de portar al ple del mes de juliol la cessió del solar on es farà aquest cinquè IES, i la voluntat és portar també a aprovació la cessió del terreny per la onzena escola, amb l'objectiu d'anar avançant en els tràmits necessaris perquè la Generalitat pugui tirar endavant aquesta construcció tant aviat com sigui possible.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.