La Generalitat triplica els ajuts al Punt de Trobada


  • Comparteix:

El Punt de Trobada comptarà amb una subvenció de 27.000 euros, tres vegades superior a la de l'any passat. La Generalitat ha acordat amb l'Ajuntament l'augment dels ajuts gràcies a l'èxit de la iniciativa, que també atén Rubí i Castellbisbal, a més de la nostra ciutat. El servei, ubicat a la Creu Roja, facilita el règim de visites dels infants amb els seus pares en casos de ruptures familiars.

El Punt de Trobada vol facilitar un lloc d'encontre per aquelles famílies que tenen algun tipus de problemàtica i donar sortida als moments difícils, com per exemple l'intercanvi de criatures per les famílies separades, divorciades o amb altres ruptures familiars. La iniciativa ofereix tant un servei d'estada, com d'intercanvi, sempre que així ho decideixi la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència de la Generalitat. En el primer cas, tant la família com els menors poden fer ús del centre i del material durant el temps d'estada acordat, i en el segon cas, la persona encarregada de la Creu Roja facilita l'acompanyament del menor amb els seus pares.

El servei està tenint tant d'èxit que l'Ajuntament ha demanat més ajudes a la Generalitat. El departament d'Acció Social i Ciutadania ha respòs la petició triplicant la subvenció, el que suposa una xifra de 27.000 euros.

Escoltem la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, en declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Carmela Fortuny

Malhauradament té molt d'èxit, això vol dir que hi ha moltes famílies amb problemes. La Generalitat ens ha triplicat la subvenció per aquest servei.


La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania ha fet una valoració molt positiva del servei, que també ajuda a les dones amb dificultats.

Carmela Fortuny

És un servei que no només ajuda a les famílies que pateixen una separació, sinó que també intervé quan una dona pot patir dificultats.


El Punt de Trobada, creat entre el setembre i el desembre del 2006 per l'Ajuntament, és compartit entre Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal i es gestiona des de Creu Roja Sant Cugat-Rubí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.