Un programa prevé les addiccions a les noves tecnologies entre els escolars


  • Comparteix:

Alumnes de les escoles Pins del Vallès i Santa Isabel participen aquest mes en una iniciativa pilot per prevenir les addiccions a les noves tecnologies. El programa 'Estàs pantallat?', organitzat per l'Ajuntament, inclou la participació de les famílies.

Aquest programa consisteix en una sèrie de tallers orientats a fer reflexionar els infants i joves sobre l'ús que fan d'Internet i les tecnologies de la informació i comunicació. La finalitat de la proposta és promoure una actitud responsable davant d'aquestes tecnologies.

Escoltem la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny.

Carmela Fortuny

Com ja sabem els infants i els joves són grans consumidors de les tecnologies de la informació i han de saber on són els limits.


El públic objectiu del nou programa són els 860 alumnes de 6è de primària dels centres educatius de la ciutat. De moment, la prova pilot s'ha implantat a 100 alumnes, però el consistori ampliarà el programa si el resultat és positiu.

Carmela Fortuny

En aquesta prova hi participen 100 alumnes. Si aquesta prova pilot funciona l'oferirem a altres centres, però ells també han de voler col·laborar.


Totes les activitats que es fan a les aules es completaran amb una proposta d'activitats per fer a casa. També s'hi inclou una xerrada adreçada als pares.

Aquest programa preventiu s'inclou al Pla Heura, el pla sobre drogues i altres comportaments de risc de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.