Una parella homosexual de la nostra ciutat mostra el seu interès a poder contraure matrimoni


  • Comparteix:

Dos santcugatencs han manifestat ja el seu interès per poder contraure matrimoni, un cop ha entrat en vigor la llei que permet a les parelles del mateix sexe casar-se i adoptar criatures. De moment, la parella s'ha posat en contacte amb el regidor de Sanitat i Serveis Socials, a qui han demanat la informació necessària per tal de poder-se casar passat l'estiu, a finals del mes d'octubre.

Coincidint amb el primer dia d'entrada en vigor de la nova llei, aquesta parella ha mantingut un contacte telefònic amb el regidor, que sobretot ha servit per manifestar el seu interès per casar-se així com per demanar informació sobre els tràmits necessaris que han de fer per celebrar el matrimoni. Així ho ha explicat el regidor de Sanitat i Serveis Socials, Enric Tomàs.

Enric Tomàs

Hi ha dos nois que volen casar-se, que m'han demanat una mica d'informació per saber com van les coses, m'han dit que els hi agradaria fer-ho passat l'estiu, cap a l'octubre. Ha estat una presa de contacte i una mostra d'interès.


Tot i tractar-se d'un contacte no formal, Tomàs ha manifestat la seva satisfacció i la seva il·lusió pel fet que aquesta parella hagi decidit adreçar-se a ell i als seus companys d'ERC, però sobretot ha celebrat el fet que, amb passos com aquest, poc a poc es vagi assolint la plena normalitat en una situació que, des de fa temps, és una realitat social.

Enric Tomàs

Jo penso que quan abans comencem aquest procés de normalització, millor, perquè és un tema important dins la nostra societat i que ha de ser considerada una cosa totalment normal el més aviat possible.


De moment, el regidor s'ha compromès amb els futurs nuvis a fer-los arribar tota la informació necessària sobre els tràmits que han de fer per poder tirar endavant amb el casament, i ha manifestat la seva predisposició a casar a totes aquelles parelles del mateix sexe que també vulguin formalitzar legalment el seu projecte de vida en comú.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.