Veïns de Mira-sol adverteixen que les mesures per reduir la pols no aguantaran tot l'estiu

Reclamen que es millori el pla de manteniment dels carrers sense asfaltar

Societat

Publicat el 6/jul/05 per Josep Gimeno

La Plataforma Veïnal dels carrers sense asfaltar de Mira-sol adverteix que l'efecte del clorur càlcic llençat al carrer a principi de juny per reduir la presència de pols no aguantarà tot l'estiu. Els veïns de la zona reclamen que el pla de manteniment de la zona inclogui altres accions de manteniment que redueixin la pols als carrers sense asfaltar del districte.

Durant el consell de districte de Mira-sol, diversos veïns i representants dels carrers sense asfaltar han assegurat que el clorur càlcic llençat als carrers per reduir la pols no aguantarà tot l'estiu. Els afectats han respost a l'anunci del regidor de Descentralització, Xavier Cortés, que havia assegurat que els tècnics municipals consideraven que el clorur càlcic aguantaria tot l'estiu. Cortés s'ha compromès a fer arribar la preocupació dels veïns als tècnics de l'Ajuntament.

Xavier Cortés

Farem arribar la preocupació dels veïns als tècnics

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El membre de la Plataforma Veïnal dels carrers sense asfaltar, Jaume Cifuentes, ha dit que els veïns de la zona han de conèixer el contingut del pla de manteniment, ja que a hores d'ara en desconeixen el detall. Cifuentes assegura que cal que s'apliquin diverses accions del pla.

Jaume Cifuentes

No s'ha fet res de manteniment ni de neteja


El regidor Cortés ha instat els veïns a formar un grup de treball que col·laborés amb l'Ajuntament per trobar solucions als problemes dels carrers sense asfaltar, tal com va proposar el tinent d'alcalde Joan Recasens en una trobada amb els afectats.