La 20a UIP analitzarà les 'esperances' i les 'frustracions' després de la Guerra Freda


  • Comparteix:

El professor de l'Autònoma de Madrid Carlos Taibo obrirà les conferències

El professor de l'Autònoma de Madrid Carlos Taibo obrirà les conferències

La Universitat Internacional de la Pau (UIP) analitzarà els canvis d'ençà de la caiguda del mur de Berlín en la seva 20a edició, que tindrà lloc entre el 14 i el 20 de juliol al Centre Borja. El professor de Ciència Política de la Universitat Autònoma de Madrid, Carlos Taibo, dictarà la conferència inaugural.

El programa del seminari "Reptes per la Pau al Segle XXI" es divideix en sis blocs i analitzarà els canvis sorgits en l'escena internacional d'ençà de la caiguda del mur de Berlín. Entre els conferenciants destaquen l'economista Arcadi Oliveres; l'ambaixador espanyol a la UNESCO, José Maria Ridao; el premi Nobel de la Pau, Adolfo Pérez Esquivel, i la representant d'Amnistia Internacional, Giulia Tamayo. La directora de la Universitat Internacional de la Pau, Neus Sotomayor, explica l'objectiu del seminari.

Neus Sotomayor

El seminari d'estiu pren com a referència la caiguda del mur de Berlín


L'edició d'enguany s'acompanyarà d'altres actes com un cine-fòrum, un sopar popular, un concert de clausura i una exposició de desarmament, entre d'altres. L'acte més destacat és l'exposició de pintura "20 anys fent camí per la pau", que, amb la col·laboració de Firart, tindrà lloc a la Casa de Cultura entre el 7 i el 20 de juliol. El membre de la Universitat Internacional de la Pau (UIP), Àlvar Roda, convida tothom a participar als actes de la 20a edició.

Àlvar Roda

La UIP està oberta a tothom quer tingui interès pel tema


Els preus de les inscripcions oscil·len entre els 15 i els seixanta euros. Els estudiants, els jubilats i els aturats tenen un descompte del 50%. La pàgina electrònica www.universitatdelapau.org conté més informació sobre l'edició d'enguany.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.