Dotze nens i nenes sahrauís ja han arribat a Sant Cugat per passar-hi l'estiu


  • Comparteix:

Els nens s'estaran a casa nostra fins a finals d'agost

Els nens s'estaran a casa nostra fins a finals d'agost

Els 12 nens i nenes sahrauís que passen l'estiu amb famílies santcugatenques han començat ja a passar les revisions mèdiques i les diferents activitats amb els esplais de la ciutat. Aquest any, són un total de 7 nens i 5 nenes i està previst que es quedin a la nostra ciutat fins a finals d'agost.

Els 12 nens i nenes sahrauís acollits per l'associació Sant Cugat Amb el Poble Sahrauí (SCAPS) ja són amb les seves famílies santcugatenques. Els petits van arribar a finals de juny i aquesta setmana han començat a passar revisions mèdiques. Durant aquest mes de juliol, els nens i nenes realitzaran diferents activitats amb els esplais i a l'agost estaran de vacances amb les famílies d'acollida. Així ho ha explicat la presidenta de l'SCAPS, Neus Bosch.

Neus Bosch

Són 12 nens, on hi ha 5 nenes i la resta nens. A l'haver arribat el 25 de juny, estaran uns dos mesos, és a dir, que a partir del 25 d'agost està previst que tornin.


Els primers nens i nenes van començar a arribar a Sant Cugat en plena Festa Major. Neus Bosch ha volgut destacar la reacció de sorpresa dels nens, que per primera vegada van poder assistir a aquesta celebració.

Neus Bosch

Els nens han arribat al començament de festa major i estan molt al·lucinats. Es troben a un poble tot de festa i coses noves per a ells. Estan molt sobtats.


Els nens i nenes encara no han fet encara cap trobada entre ells i està previst que ho facin en una xocolatada organitzada per aquest pròxim dijous.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.