Mulla't per l'Esclerosi arribarà a Sant Cugat el 14 de juliol


  • Comparteix:

La fundació esclerosi múltiple celebra el proper diumenge la campanya 'Mulla't' que enguany arriba a la seva novena edició. A Sant Cugat la cita serà el dia 14 a les piscines municipals del Parc Central i de la Cooperativa Aigües de la Floresta.

Enguany la campanya compta amb la col·laboració de més de 700 entitats que s'uneixen de nou per lluitar contra una malaltia que afecta 4 mil persones. Un any més l'objectiu és sensibilitzar a la població sobre l'esclerosi i recollir diners per continuar amb la investigació. Escoltem la coordinadora de la campanya, Núria Fuster.

NURIA FERRER



En el cas de Sant Cugat, les piscines del Parc Central i de la Cooperativa d'aigües de la Floresta reservaran un nombre determinat de carrers perquè aquells que ho desitgin nedin en benefici de l'Esclerosi.
Les persones que participin quedaran enregistrades en uns fulls de control. En finalitzar la jornada les dades es faran públiques indicant el total de metres nedats per tots els participants.
Aquells que ho vulguin podran contribuir amb un donatiu o bé comprant material divers com ara samarretes o tovalloles.
La coordinadora de la campanya no amaga el seu desig de superar el nombres de participants de l'edició passada, que es va situar en 70 mil persones. Núria Fuster.

Nuria Fuster



A Sant Cugat la cita amb la campanya Mulla't serà el diumenge dia 14 de dos quarts d'onze del matí a dos quarts de nou del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.