Més de 70 persones fan 5 minuts de silenci per rebutjar l'atemptat de Londres i en solidaritat amb les víctimes


  • Comparteix:

Més de 70 persones s'han concentrat avui a la plaça Barcelona per fer cinc minuts de silenci com a mostra de suport a les víctimes de l'atemptat que aquest dijous ha sacsejat el centre de Londres. Una vegada més, els santcugatencs han volgut mostrat la seva solidaritat amb les víctimes i denunciar la violència cega del terrorisme.

Malauradament, la plaça Barcelona ha hagut de tornar a ser l'escenari d'una concentració silenciosa en contra del terrorisme. Més de 70 persones s'han concentrat avui davant l'Ajuntament per manifestar el seu suport i la seva solidaritat amb totes les víctimes de l'atemptat que aquest dijous ha sacsejat el centre de Londres, deixant un balanç provisional de 38 morts i 700 ferits, 45 d'ells en estat crític.

L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, ha manifestat la tristesa i el dolor dels santcugatencs davant d'actes tan injustificables.

Lluís Recoder

Tenim una sensació de tristesa i de dolor davant un fet terrible com és aquesta violència indiscriminada que afecta a ciutadans que va a treballar, que fan la seva vida diària i que es troben immersos enmig d'un desastre que cega la seva vida.


Entre les persones que s'han concentrat a la plaça Barcelona també hi havia l'ex vicecònsol britànic a Barcelona, Ian Bradley, que des de fa 40 anys viu a la nostra ciutat. Bradley s'ha mostrat molt afectat per aquest atemptat però ha remarcat que, tal i com s'està demostrant avui, faran falta més que 4 bombes per 'doblegar Anglaterra i Londres'.

Ian Bradley

Estic molt afectat i molt agraït a l'alcalde i a la gent de Sant Cugat pel suport que han demostrat davant aquest terrible succés. Però pel que he vist faran falta més de 4 bombes per doblegar Anglaterra i Londres.


Recordem que l'atemptat s'ha produït aquest dijous quan han esclatat 3 bombes en estacions de metro i dues més en un autobús. Les autoritats britàniques no han donat encara el balanç oficial de víctimes i asseguren que l'atemptat porta el segell d'Al-Qaeda, que ja n'ha reivindicat l'autoria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.