Les cendres i el fum que es poden veure des de Sant Cugat provenen de l'incendi de Viladecans, ja estabilitzat


  • Comparteix:

Les cendres que han caigut aquesta tarda sobre Sant Cugat provenien de l'incendi que ha afectat aquest dilluns a Viladecans, al Baix Llobregat, i que s'ha donat per estabilitzat aquest vespre, després d'haver cremat un centenar d'hectàrees. Els Bombers continuen treballant a la zona per reduir la intensitat de les flames i refredar les 'zones calentes'. D'altra banda, aquesta tarda s'ha cremat un camió d'escombraries a tocar del barri de Can Cortés, a Les Planes, però el foc no ha tingut més conseqüències i a hores d'ara ja està totalment apagat.

Tot i que la columna de fum i les cendres han arribat fins a la nostra ciutat, tant Bombers com la Policia Local han fet una crida a la tranquil·litat dels santcugatencs, assegurant que el foc es troba al Baix Llobregat i no té cap relació amb Sant Cugat.

Des de la Policia Local han demanat també a la ciutadania que miri de deixar lliures les línies d'emergències, que s'han saturat per les trucades de ciutadans alarmats per les cendres i el fum.

Aquesta tarda, fins a 57 dotacions terrestres i 19 mitjans aeris dels Bombers de la Generalitat han treballat en les tasques d'extinció d'aquest incendi, que ha cremat un centenar d'hectàrees dels municipis de Viladecans, Sant Climent i Sant Boi del Llobregat. El foc ha començat a les cinc i deu minuts als marges del camí de l'ermita de Sant Ramon i és a prop de la carretera local BV-2003, a l'altura del quilòmetre 7, i de moment ja ha obligat a desallotjar una urbanització a Sant Boi de Llobregat. La Direcció General d'Emergències i Seguretat Civil ha donat per estabilitzat l'incendi a tres quarts de 9 del vespre, tot i que els Bombers segueixen treballant per reduir la intensitat de les flames i refredar els punts calents.

Pel que fa al petit incendi produït aquesta tarda al districte de Les Planes, a tocar de Can Cortés, ha estat originat per un camió d'escombraries que s'ha encès, però no ha tingut més conseqüències i en aquests moments està totalment apagat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.