Mira-sol es llença al carrer aquest cap de setmana per viure la Festa Major del districte


  • Comparteix:

Els actes comencen aquest divendres, amb karaoke i un concert de Mistahaid

Els actes comencen aquest divendres, amb karaoke i un concert de Mistahaid

Activitats esportives, un karaoke i un concert de Mistahaid donen aquest vespre el tret de sortida al gruix d'actes de la Festa Major de Mira-sol, que s'allargarà durant tot el cap de setmana. Un any més, la programació inclou activitats tan consolidades com la bicicletada popular o les havaneres, i també incorpora novetats com un concurs de dibuix infantil molt especial.

Els actes començaran a les 7 de la tarda al Casal Cultural de Mira-sol, on es faran activitats esportives i hi haurà una sessió de karaoke. Ja a la nit, els joves podran gaudir d'un concert del grup local Mistahaid, seguit d'una exhibició de 'brake dance'.

Dissabte, els actes començaran amb la tradicional bicicletada popular pels carrers de Mira-sol i una festa d'escuma al migdia, que comptarà amb l'animació del grup De Parranda. La tarda de dissabte s'iniciarà amb pallassos, un berenar i jocs infantils tradicionals. També hi haurà un globus aeroestàtic i, ja al vespre, una botifarrada popular que tindrà un preu simbòlic d'un euro. L'orquestra Mandolina s'encarregarà d'animar el ball de nit, que anirà seguit d'una disco-mòbil per als joves.

Una de les integrants de la comissió de festes de Mira-sol, Anna Soler, explica que la voluntat dels organitzadors és que tots els veïns del districte, petits i grans, puguin gaudir de la festa, i per això s'han programat activitats per a tots els gustos.

Anna Soler

Volem que tothom pugui gaudir i tingui algun acte per passar-s'ho bé. L'orquestra de dissabte és per gent de totes les edats, també hi ha havaneres, sardanes i activitats per nens.


L'últim dia de la festa, diumenge, se celebrarà un concurs de dibuix infantil molt especial, que comptarà amb diverses sorpreses, segons la comissió de festes. Al migdia hi haurà una actuació dels Castellers de Sant Cugat, i a la tarda arribarà un dels actes més esperats, l'actuació del Mag Lari, molt conegut pel públic santcugatenc. Les havaneres, amb el grup Vallaparadís, i el rom cremat s'encarregaran de tancar la festa.

Des de la comissió organitzadora, Anna Soler ha explicat que enguany s'han concentrat la majoria d'actes al voltant del Casal Cultural del districte per afavorir la participació de tothom i crear un espai de trobada per als veïns de Mira-sol.

Anna Soler

Esperem que tothom s'apropi al Casal, que hem intentat que sigui un punt de reunió, de referència, perquè tothom sàpiga on ha d'anar.


Recordem que la Festa Major de Mira-sol es va iniciar el passat 6 de juliol, amb els campionats del Casal d'Avis que s'allargaran fins diumenge, dia en què es lliuraran els trofeus. Les competicions han inclòs diferents disciplines, com ping-pong, escacs, petanca, billar i dòmino.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.