Un home de 74 anys, veí de Sant Cugat, resulta ferit en xocar contra un tren a Calafell


  • Comparteix:

Continua ingressat a l'hospital Santa Tecla de Tarragona un home de 74 anys, veí de Sant Cugat, que aquest diumenge va estavellar-se amb el seu cotxe contra un tren a l'estació de Calafell. Segons fonts hospitalàries, l'home, que respon a les inicials J.A.F., ha patit multicontusions i una fractura de canell, i en aquests moments està estable. De moment, la Guàrdia Civil de Tarragona encara no ha desvetllat les causes de l'accident i manté les investigacions obertes.

L'estació de RENFE de Calafell va ser alterada ahir a la tarda quan un cotxe es va precipitar frontalment sobre un tren ARCO que es dirigia a Barcelona. El conductor del cotxe, un home de Sant Cugat de 74 anys, va ser ingressat amb un diagnòstic de gravetat al Centre d'Atenció Primària del Vendrell i després va ser traslladat a l'Hospital de Santa Tecla de Tarragona on, de moment, encara continua ingressat.

El director de l'hospital, Josep Mercadé, ha assegurat que el diagnòstic de l'accidentat té una evolució favorable i que l'home pateix multicontusions i una fractura de canell. Mercadé ha afegit que, probablement, el pacient rebrà l'alta d'aquí a dos dies.

Josep Mercadé

L'evolució de l'home de 74 anys accidentat ahir és favorable. Pateix un diagnostic de multicontusió i fractura de canell. Probablement d'aquí a dos dies serà donat d'alta de l'Hospital de Santa Tecla de Tarragona.


Les causes de l'accident, que va deixar el cotxe sinistrat, encara estan per esclarir. De moment, se sap que el turisme es va empotrar amb la part lateral del comboi que acabava de sortir de l'estació Calafell- Platja a les 18.55 hores i que va ser arrossegat per aquest uns quants metres. La Guàrdia Civil de Tarragona manté obertes les investigacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.