L'Ajuntament impulsarà la recollida selectiva de residus amb una nova campanya informativa


  • Comparteix:

La Junta de Govern ha convocat un concurs públic per realitzar la campanya

La Junta de Govern ha convocat un concurs públic per realitzar la campanya

Una campanya informativa impulsarà la recollida selectiva de residus al municipi durant el darrer trimestre d'enguany. La iniciativa pretén conscienciar els nous residents a la ciutat de la necessitat d'abocar la brossa orgànica en els contenidors específics.

Durant el darrer trimestre de l'any, s'engegarà una campanya informativa per impulsar la recollida selectiva de residus. Una de les parts iniciativa es dirigirà als habitants del nucli de Sant Cugat perquè utilitzin els contenidors de brossa orgànica. En concret, es pretén conscienciar els nous residents de Sant Cugat de la necessitat d'abocar les restes orgàniques als dipòsits adequats.

La regidora de Serveis Urbans, Cristina Paraira, explica que la campanya inclourà accions informatives relacionades amb la poda i la recollida de cartró i voluminosos, entre d'altres.

Cristina Paraira

La campanya inclou accions informatives específiques sobre la poda i la recollida dels voluminosos i el cartró


L'anunci d'una nova campanya informativa arriba dues setmanes després que l'Agència Catalana de Residus assegurés Sant Cugat només recicla un 3,79% del volum de residus, una xifra que l'Ajuntament va elevar fins al 12'2%.

Cristina Paraira afirma que cal dur a terme campanyes sobre la recollida de residus constantment perquè els ciutadans no oblidin els consells informatius a l'hora de llençar les escombraries.

Cristina Paraira

Amb la recollida de la brossa, s'ha d'estar a sobre de la gent tant a Sant Cugat com a la resta de llocs


La campanya informativa s'adjudicarà mitjançant un concurs públic. Les bases de la convocatòria es poden obtenir a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de la Casa de la Vila.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.