Sant Cugat coopera amb la Republica Dominicana


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha finançat el 0,7% del projecte Huerto Mixto, que duu a terme la Unión de Juventudes de la República Dominicana. Aquesta entitat de Centre Amèrica es troba aquests dies a Sant Cugat, dins el programa d'intercanvi amb el col·lectiu local Aba Gima.

Una dotzena de membres de la Unión de Juventudes de la República Dominicana es troba de visita a la nostra ciutat, completant el programa d'intercanvi cultural amb l'entitat santcugatenca Aba Gima.

El portaveu del grup, Alfredo, ha agraït la bona acollida que el col·lectiu ha rebut per part de la societat santcugatenca. En especial, el dominicà ha valorat positivament l'aportació econòmica que ha fet l'Ajuntament dins el programa Huerto Mixto. Es tracta d'una iniciativa que té l'objectiu de protegir el medi ambient i garantir la subsistència dels camperols dominicans. Ho explica Alfredo:

Alfredo

El projecte Huerto Mixto vol garantir la supervivència digna dels camperols de la República Dominicana


La Unión de Juventudes de la República Dominicana està integrat per un grup juvenil Colibrí i l'infantil Guayacamín.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.