Josep Castillo recorrerà la decisió de l'ajuntament de denegar la llicència del nucli zoològic de Sol i Aire


  • Comparteix:

Josep Castillo, propietari del nucli zoològic Cal Castillo a Sol i Aire, pensa recórrer a la denegació de llicència per mantenir aquesta activitat i que es farà efectiva en breu, després que l'Ajuntament hagi conegut el sentit de l'informe del Departament de Medi Ambient de la Generalitat, contrari al manteniment d'aquesta activitat que es desenvolupa a l'interior del Parc de Collserola.

El propietari del nucli zoològic de Cal Castillo, Josep Castillo, recorrerà la denegació de la llicència per continuar amb la seva activitat i afirma no comprendre aquesta decisió. Castillo va rebre, recordem, la llicència de la Generalitat l'any 2001 per silenci administratiu i no entén perquè ara el govern català es desdiu de la seva decisió de 4 anys enrera.

Josep Castillo

L'Ajuntament de Sant Cugat no pot derogar un permís de nucli zoològic que em va donar la Generalitat del 2001. I no entenc perquè ara el govern català es desdiu de les seves pròpies decisions


Entre els arguments esgrimits pel consistori per denegar la llicència, avalats pel Consorci del Parc de Collserola i per el departament de Medi Ambient de la Generalitat, hi ha el fet que el nucli està dins del perímetre del Parc, i en concret en uns terrenys qualificats com a Parc Forestal de Reserva Natural que no permeten aquesta activitat. A més, segons l'ajuntament, el nucli ocupa un terrenys públics i trepitja una riera gestionada per l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA).

Josep Castillo, en declaracions al magazín Barra Lliure d'aquesta emissora, ho nega absolutament i afirma que aquests fets no es poden demostrar i que ell és dels pocs propietaris que té els terrenys mesurats topogràficament i escripturats i acusa l'ACA de no saber quins són els terrenys que gestiona.

Josep Castillo

És una fal·lacia i no ho poden demostrar. Soc l'únic que té els terrenys medits topogràficament i escripturats i l'ACA no pot dir que ocupo uns terrenys seus perquè no sap el que té allà dalt


A més, Josep Castillo, ha carregat contra el PGM de 1976, del que es considera una víctima, criticant la manera arbitrària com es va decidir la qualificació i els usos dels terrenys a Collserola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.