L'onzè CEIP estarà construït per al proper curs 2006 - 2007


  • Comparteix:

L'Ajuntament i el departament d'Educació han acordat també fer l'ampliació del Leonardo da Vinci i el cinquè IES per al 2008

L'Ajuntament i el departament d'Educació han acordat també fer l'ampliació del Leonardo da Vinci i el cinquè IES per al 2008

L'Ajuntament i la delegació territorial del departament d'Educació han acordat construir l'onzena escola de primària de Sant Cugat de cara al curs 2006 - 2007. D'aquesta manera, es vol donar resposta a la demanda de places d'educació infantil que obligarà a obrir aquest setembre una tercera línia provisional de P3 al CEIP L'Olivera. Pel que fa a educació secundària, per al 2008 hi ha prevista l'ampliació de l'institut Leonardo da Vinci i també el cinquè IES de la ciutat.

Tal i com demanava l'Ajuntament, finalment l'onzena escola pública de primària serà una realitat per al proper curs 2006 - 2007. Aquest centre, que s'ubicarà en uns terrenys a tocar de l'Escola d'Arquitectura del Vallès, donarà resposta a la creixent demanda de places d'educació infantil i primària que està registrant el municipi, i que ja ha comportat obrir una tercera línia de P3 al CEIP L'Olivera de cara a aquest setembre.

Així ho ha explicat la tinenta d'alcalde d'Ensenyament, Àngels Solé, que ha afegit que la previsió és netejar i posar a punt el solar passat l'estiu per tal de poder començar les obres. Solé ha destacat també que amb aquesta onzena escola es vol normalitzar la situació actual i absorbir millor la demanda d'ensenyament públic al municipi.

Àngels Solé

Al setembre es netejarà el solar i es començarà a construir sencera per evitar les molèsties que genera la construcció per etapes. Crec que és una bona notícia per la ciutat j que permetrà absorvir la demanda d'escola pública de primària.


La tinenta d'alcalde ha afegit que ja han començat a fer també previsions per la dotzena escola, preveient la possibilitat que es construeixi per al setembre del 2007.

En el cas de l'ensenyament secundari, Solé ha explicat que aquest mateix setembre s'obre una nova línia a l'IES Pla i Farreras. De cara al 2008 també està previst tenir a punt l'ampliació del Leonardo da Vinci, i el cinquè IES de la ciutat, que seran dues obres de construcció convencional i, per tant, trigaran uns 3 anys.

Amb tot això, ha dit la tinenta d'alcalde, es podria donar resposta a la demanda dels propers 8 o 10 anys.

Àngels Solé

Esperem tenir l'ampliació del Leonardo da Vinci al setembre del 2008, també hi haurà un nou IES al costat de L'Olivera, i amb tot això, creiem que podem donar resposta als propers 8 o 10 anys.


Pel que fa a l'Escola Oficial d'Idiomes, aquest setembre ja està previst que comenci al nou emplaçament del parvulari del CEIP Collserola, un cop els alumnes de l'IES Pla i Farreras s'hagin traslladat al seu nou edifici. La previsió però és poder fer un nou edifici en aquest mateix espai que pugui acollir aquest centre d'idiomes, i acabar de definir així una zona de centralitat educativa en aquest barri de la ciutat.

Actualment, també s'està treballant en el projecte d'ampliació de l'Escola Municipal de Música perquè pugui acollir, en un termini de dos anys, totes les dependències i serveis necessaris que requereix un conservatori de grau mitjà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.