La Plataforma pel Dret de Decidir recollirà signatures a Sant Cugat el dia de les eleccions


  • Comparteix:

La delegació local de la Plataforma pel Dret de Decidir sortirà al carrer el proper 9 de març per recollir signatures. La plataforma aprofitarà la jornada de vot de les eleccions generals per col·locar dues taules a prop de col·legis electorals de la ciutat, tot i que la ubicació concreta està per determinar. Aquesta iniciativa es farà simultàniament a tot Catalunya amb prop de 200 taules distribuïdes per tot el territori.

La Plataforma pel Dret a Decidir continua recollint signatures. La pròxima cita serà el 9 de març coincidint amb les eleccions generals, jornada a la que també se sumarà la secció local de l'entitat. Ho faran amb dues taules ubicades a punts estratègics de Sant Cugat.

El membre de la Plataforma, Jaume Massanés, recorda l'objectiu d'aquesta campanya.

Jaume Massanés

L'objectiu és continuar recollint signatures per fer una Llei Orgànica que permeti les consultes populars.


Tot i així, des de la Plataforma es recorda que no existeix cap intenció d'interferir a les eleccions generals. Massanés explica per què s'ha triat el 9 de març.

Jaume Massanés

El fet de que coincideixi amb el 9 de març és només per aprofitar el moviment ciutadà. Ho vam fer per la Festa de Tardor i ho farem per Sant Jordi.


La campanya es realitzarà simultàniament a tot Catalunya amb prop de 200 taules. També està previst que es col·loquin taules a diferents zones de Mallorca i del País Valencià. La Plataforma compta amb 700 entitats, més de 30.000 signatures i 30 delegacions a tot Catalunya.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.