La comissió de la Festa de la Tardor prepara la propera edició


  • Comparteix:

'Les entitats movem Sant Cugat: implica't' és el lema escollit per l'Assemblea d'entitats de la Festa de la tardor, que enguany celebrarà la seva vint-i-setena edició els dies 9 i 10 de novembre.

Sota aquest lema, l'Associació d'Entitats pretén ressaltar el paper de les entitats per configurar la personalitat de Sant Cugat i potenciar la societat civil com autèntic protagonista de la vida de la ciutat.

Amb l'objectiu de convidar a la reflexió i a la reivindicació, l'Assemblea ha previst realitzar un seguit d'activitats, com un concurs de cartells, una passejada fotogràfica, la participació literària de les escoles i els instituts o un debat entorn a la participació ciutadana. El portaveu de l'Associació, José Manuel Casteleiro explica les novetats d'enguany:

josé manuel casteleiro



En la propera reunió de l'Assemblea de l'Associació d'Entitats, que se celebrarà el 12 de setembre, cadascuna de les entitats concretarà la seva participació en els actes de la Festa. En aquesta reunió s'acabarà de decidir si es dona cabuda a d'altres debats. Jose Manuel Casteleiro ens exposa quins són aquests altres temes proposats

josé manuel casteleiro



La novetat principal de l'edició d'aquesta tardor és el retorn de les activitats al seu emplaçament habitual, al voltant del monestir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.