Núñez i Navarro acusa l'AJSC de 'radicals del medi ambient'

Societat

Publicat el 20/gen/08 per Redacció / Europa Press

La constructora Núñez i Navarro ha titllat de 'radicals del medi ambient' els membres de l'Assemblea de Joves (AJSC) per instar els santcugatencs a no comprar els pisos de la immobiliària. Segons ha informat l'agència Europa Press, la constructora considera que els membres de l'assemblea estan 'amenaçant' quan adverteixen que l'edificació a Torre Negra tindrà conseqüències.

La setmana passada l'Assemblea de Joves de Sant Cugat (AJSC) feia una crida als santcugatencs per no comprar pisos de la immobiliària Núñez i Navarro com a reposta a la intenció de l'empresa de construir a la zona de la Torre Negra. Ara, Núñez i Navarro respon a la petició de l'assemblea titllant els joves de 'radicals del medi ambient'.

Segons l'agència Europa Press, l'advocat de l'empresa encarregat del cas Torre Negra, Rafael Jiménez Mera, ha advertit que el boicot dels joves santcugatencs comportarà 'les accions legals necessàries' i ha assegurat que la seva actuació no correspon a un 'estat de dret'.

El membre de l'AJSC, Ignasi Bea, justifica la seva actuació i nega que es tractés d'un boicot.

Ignasi Bea

Nosaltres no feiem cap amenaça. Era fer reflexionar la gent de Sant Cugat. Les conseqüències seran per la imatge de Núñez i Navarro.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El lletrat de l'empresa també ha desmentit que Núñez i Navarro sigui 'insensible als problemes ambientals' i ha assegurat que la constructora compleix amb les normatives europees de medi ambient. D'aquesta manera, Jiménez Mera respon a l'afirmació dels joves de que la immobiliària no tenia 'sentiments' cap el medi ambient.