El SOM engega un projecte d'assessorament i formació a dones emprenedores

Societat

Publicat el 29/jul/05 per Albert Farre

El Servei d'Ocupació Municipal de Sant Cugat engegarà el pròxim setembre un projecte de formació i assessorament per a dones que tinguin la intenció de muntar la seva pròpia empresa a partir de l'any vinent. La proposta, que té per títol 'Dona, vols crear la teva empresa?' compta amb la subvenció del Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu.

El Servei d'Ocupació Municipal (SOM) de la nostra ciutat engegarà el projecte 'Dona, vols crear la teva empresa?', una iniciativa destinada a formar i assessorar dones que vulguin muntar, a mig termini, la seva pròpia empresa. El tinent d'alcalde de Polítiques Socials, Toni Ramon, especifica a qui va dirigit i qui finançarà aquesta iniciativa.

Toni Ramon

Aquest projecte va orientat a totes aquelles dones que, després d'un període laboral o d'estar aturades, vulguin crear la seva empresa. S'ha dissenyat des del Servei d'Ocupació Municipal i ha tingut el reconeixement del Servei d'Ocupació de la Generalitat, que ho finançarà al cent per cent.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'objectiu del projecte és fomentar la igualtat d'oportunitats entre homes i dones en l'àmbit de la creació d'empreses. Per aconseguir-ho, les futures alumnes hauran de presentar un projecte empresarial, amb la idea de posar-la en funcionament a principis del 2006, que serà avaluat i perfeccionat pels organitzadors del curs. Així ho explica Toni Ramon.

Toni Ramon

A partir d'idees que elles aportin es desenvoluparà un pla d'empresa que pugui ser viable i rebran assessorament del Servei d'Ocupació Municipal i d'altres dones empresàries que tinguin el seu negoci i vulguin ajudar-les


El curs s'iniciarà el 19 de setembre i s'allargarà fins al 10 de març. Totes aquelles dones que hi vulguin participar s'hauran d'inscriure entre l'1 i el 9 de setembre a la Casa Aymat. Posteriorment, hauran de passar per un procés de selecció, que consistirà en una entrevista, ja que el projecte està destinat a un màxim de 10 dones.