Sol-Aire celebra la seva Festa Major amb activitats per grans i petits


  • Comparteix:

Els veïns de Sol-Aire han celebrat aquest cap de setmana la seva festa major amb la participació activa dels veïns. Després del pregó a càrrec de Josefina Pacheco, una de les veïnes més veteranes del barri, una altra de les activitats amb més èxit ha estat la baixada de cotxes casolans.

Aquest cap de setmana els veïns de Sol-Aire han gaudit de la seva onzena festa major. Després del pregó de divendres, a càrrec de Josefina Pacheco, que porta 38 anys vivint al barri, les activitats s'han allargat durant tot el dissabte i el diumenge.

En aquest sentit, dissabte ha estat per als més joves amb activitats per als nens al matí i amb sopar de germanor i concert. Pel que fa al diumenge, cal destacar la baixada de cotxes casolans, que com cada any, ha tingut molt d'èxit.

Un dels responsables de la comissió de festes, Guillem Roca, ha valorat molt positivament aques6ta onzena festa major.

Guillem Roca

Podiem dir que cada any ens va millor, hi ha amics, familiars, però el més important és passar-s'ho bé i ara a la cursa de vehicles que fa 3 o 4 anys que es fa, hi ha coses curioses.


Roca ha afegit també que, amb propostes com la baixada de vehicles casolans i el concert de dissabte, cada cop hi ha més participació dels joves del barri. És per tot això que des de la comissió s'han mostrat saisfets de la resposta aconseguida aquest any pel que fa al conjunt de les activitats organitzades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.