L'Ajuntament vol fer una pista coberta a l'onzè CEIP que pugui donar servei també a les entitats esportives


  • Comparteix:

L'equip de govern ha proposat a la Generalitat col·laborar en la construcció d'aquest gimnàs i també a l'IES Leonardo da Vinci per tirar endavant aquest projecte

L'equip de govern ha proposat a la Generalitat col·laborar en la construcció d'aquest gimnàs i també a l'IES Leonardo da Vinci per tirar endavant aquest projecte

L'Ajuntament estudia la possibilitat que tant l'onzena escola com l'ampliació de l'IES Leonardo da Vinci puguin tenir una pista esportiva coberta que, a banda de donar servei als centres d'ensenyament, pugui donar servei també a les entitats esportives del municipi. D'aquesta manera, es vol donar resposta a les necessitats que generen el gran nombre de clubs i la programació esportiva del municipi.

L'objectiu d'aquesta proposta és disposar de més espais que permetin donar sortida a la forta demanda que generen les entitats esportives i els clubs de la ciutat. D'aquesta manera, es planteja un projecte similar al que ja s'ha fet amb la pista oberta del CEIP Joan Maragall, i que permeti disposar de d'una pista coberta al futur onzè CEIP i a l'IES Leonardo da Vinci, que no només doni servei a les necessitats educatives dels centres sinó que també pugui acollir partits i competicions.

La voluntat de l'Ajuntament és poder col·laborar en la construcció del gimnàs d'aquests centres i que hi puguin haver pistes amb les mides necessàries per poder-hi fer, per exemple, partits de bàsquet. Així ho ha explicat la tinenta d'alcalde d'Ensenyament, Àngels Solé.

Àngels Solé

Parlarem amb la Secretaria General de l'Esport per veure si ens poden acollir al Pla d'Instal·lacions Esportives que permeti que d'Esports i amb Educació ens ajudin al municipi, en aquest cas Sant Cugat, a millorar aquesta oferta. I si no, potser ho haurem de fer sols.


Aquesta proposta s'ha de plantejar ara a la Secretaria General de l'Esport a veure si és possible acollir-se a un pla d'instal·lacions esportives i rebre les ajudes dels departaments d'Esports i d'Educació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.