Asepeyo construirà 7 nous centres assistencials en dos anys


  • Comparteix:

La mútua Asepeyo obrirà set centres assistencials a Catalunya, dos dels quals s'ubicaran a la nostra comarca, i un hospital de dia a Girona. Des de la mútua s'assegura que aquestes inversions no afectaran l'activitat i les prestacions de l'Hospital que Asepeyo té a Sant Cugat.

La mútua catalana invertirà 14 milions d'euros en els pròxims dos anys per obrir set nous centres assistencials. Dos d'ells s'ubicaran a la nostra comarca, concretament a Terrassa i a Rubí. Els altres cinc es construiran a Blanes (la Selva), Palamós (Baix Empordà), Vilafranca del Penedès (Alt Penedès), Reus i Valls (Alt Camp). D'aquesta manera la mútua d'accidents de treball i malalties professionals disposarà d'un total de 40 centres assistencials per tot el territori català. El director d'Asepeyo a Catalunya, Carles Tuñí, explica quins són els objectius d'aquest projecte.

Carles Tuñí

Pot semblar ambiciós, però no és més que donar servei en els mutualistes que tenim allà on els tenim. El que pretenem és posar instal·lacions a totes les poblacions on tenim col·lectius suficients per donar suport


L'entitat vol completar aquestes inversions amb un hospital de dia a Girona. No obstant, aquest projecte encara s'ha d'acabar de perfilar i es concretarà en un termini de tres anys. Aquest futur centre no afectarà, tal com diu el mateix Carles Tuñí, el nivell d'atenció i prestacions que actualment dona l'Hospital de l'Asepeyo de la nostra ciutat.

Carles Tuñí

A Sant Cugat tenim el nostre hospital per intervencions quirúrgiques importants i tot allò que necessiti estada hospitalària. No afectarà les estades ni la utilització dels quiròfans. L'Hospital de Sant Cugat dona servei a tota Asepeyo, i no només a Catalunya. Aquí venen malalts de tota Espanya.


La mútua Asepeyo dóna cobertura a gairebé 600,000 treballadors, de més de 64,000 empreses, i a Catalunya té una quota de mercat del 24%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.