Can Ribes acollirà una punt d'informació sobre el Parc de Collserola


  • Comparteix:

L'edifici de Can Ribes, ubicat a la carretera de la Rabassada, es convertirà en un punt d'informació sobre el Parc de Collserola que assessorarà els visitants sobre els recorreguts i les excursions que es poden fer a la zona natural. El projecte, que encara es troba en la fase inicial, s'ha d'acabar de concretar amb els responsables del parc.

La masia de Can Ribes acollirà un centre d'informació sobre el Parc de Collserolla, tot i que encara no se n'ha concretat la data de la inauguració. L'Àrea de Medi Ambient i el Consorci del Parc de Collserola han d'acabar de concretar diversos aspectes del projecte abans de posar-lo en funcionament. El punt informatiu assessorarà els visitants sobre les rutes i excursions que es poden fer al parc natural.

Actualment, Can Ribes s'utilitza com a parc de bombers d'estiu, per permetre un ràpid accès a l'àrea de Collserola en cas d'incendi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.